Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Berdan Mardini genç sevgilisi ile el ele görüntülendi

Berdan Mardini genç sevgilisi ile el ele görüntülendi

Berdan Mardini, geçtiğimiz aylarda Dilara Talay ile yeni bir aşka yelken açtığını duyurmuştu. Talay'ın Mardini'den 20 yaş küçük olması nedeniyle eleştirilmişti. İkili, önceki gün Etiler'de el ele görüntülendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Berdan Mardini genç sevgilisi ile el ele görüntülendi
MUHABİR: Süleyman Gezici

Berdan Mardini, 2021 yılında Fatoş Yelliler'den olaylı bir şekilde boşanmıştı. Boşanmanın ardından yeni bir aşka yelken açan Mardini, geçtiğimiz aylarda Dilara Talay ile olan pozunu sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

20 yaş küçük

Talay'ın Mardini'den 20 yaş küçük olması nedeniyle ikili, sosyal medyada eleştirilmişti. Mardini, eleştirilere yanıt vermemiş ve yeni aşkıyla mutlu olduğunu ifade etmişti.

El ele görüntülendi

Berdan Mardini ve Dilara Talay, önceki gün Etiler'de el ele görüntülendi. İkili, bir iş merkezine girerken objektiflere yansıdı.

Yanıt verdi

Mardini, tarzıyla da sık sık gündeme geliyor. Pançolu kombiniyle dikkat çeken Mardini, gazetecilerin sorularına da yanıt verdi.

Mardini,

"Bir görüşmemden dolayı bu tarafa geldim. Normalde Bahçeşehir'den dışarı çıkmamaya özen gösteriyorum. Görüşmem bittikten sonra güzel bir akşam yemeği yiyip, eve döneceğiz" dedi.

Takipçilerden yorum geldi

Berdan Mardini ve Dilara Talay'ın el ele görüntülenmesi, sosyal medyada da gündem oldu. İkiliye, "Mutlu olsunlar", "Yaş farkı önemli değil", "Güzel bir çift olmuşlar" gibi yorumlar yapıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Filistin lideri Abbas: İsrail, bütün kırmızı çizgileri aştı

Filistin lideri Abbas: İsrail, bütün kırmızı çizgileri aştı