Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Bahar Candan’ın 12 milyonluk para transferi skandalı: Yanlışlıkla 12 milyon yazdım

Bahar Candan’ın 12 milyonluk para transferi skandalı: Yanlışlıkla 12 milyon yazdım

Sosyal medya fenomeni Bahar Candan, hesabına 12 milyon lira para aktarıldığını iddia eden bir ekran görüntüsü paylaştı. Ancak bu paylaşım, yanlışlıkla yazıldığını iddia etmesiyle büyük tepki ve alay konusu oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bahar Candan’ın 12 milyonluk para transferi skandalı: Yanlışlıkla 12 milyon yazdım

Sosyal medya fenomeni Bahar Candan, yurt dışı gezileri ve lüks hayatıyla gündeme gelmişti. Candan, hesabına 12 milyon lira para aktarıldığını gösteren bir ekran görüntüsü paylaşmış ve tepki çekmişti. Candan, bu paylaşımın ardından bir açıklama yaparak, “2 yazacağıma yanlışlıkla 12 milyon yazdım” dedi.

Bahar Candan kimdir?

Bahar Candan, 17 Şubat 1998 yılında İstanbul’da doğdu. Bahar Candan aslen Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan’ın ortanca kızı, Nihal Candan’ın ise kız kardeşidir. Bahar Candan, Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. sınıfta okuyor ve avukat olmak istiyor. Sesi, tarzı ve kendine has kişiliğiyle sık sık magazin sayfalarına konu olan Bahar Candan, sosyal medyada iddialı paylaşımlarda bulunuyor. Bahar Candan şarkı denemesinde de bulundu 2017 yılında “İşte Benim Stilim” programında “Dondurma Gibisin” şarkısını seslendirdi. 

bahar candan 1

Bahar Candan’ın 12 milyonluk para transferi iddiası

Son günlerde Instagram hesabından paylaştığı ekran görüntüsüyle gündeme gelen Candan, hesabına 12 milyon lira aktarıldığını öne sürdü. Bu iddia, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bazı kullanıcılar, Bahar Candan'ı, kara para aklama suçlamalarıyla gözaltına alınan Dilan Polat ve eşi Engin Polat ile bağlantılı gördü. Diğer yandan bazı kişiler, Candan'ın vergi kaçırmak amacıyla böyle bir paylaşım yaptığını iddia etti.

bahar candan 2

Bahar Candan’ın Açıklaması: “Yanlışlıkla 12 milyon yazdım”

Yaşanan tepkiler üzerine Bahar Candan, bir açıklama yaparak iddiasının yanlışlıkla yazıldığını belirtti. Candan, "Arkadaşlar, benim hesabıma 12 milyon para aktarılmadı. Ben 2 yazacağıma yanlışlıkla 12 milyon yazdım. Bu bir hata. Benim hesabımda o kadar para yok. Ben sadece şaka yaptım. Lütfen bu konuyu daha fazla büyütmeyin" dedi.

bahar candan 3

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 Türkiye Ralli Şampiyonası Kars’ta başlıyor

2024 Türkiye Ralli Şampiyonası Kars’ta başlıyor