Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Aylin Coşkun'dan Sinan Akçıl'a Dolandırıcılık Suçlaması!

Aylin Coşkun'dan Sinan Akçıl'a Dolandırıcılık Suçlaması!

Sanatçı Aylin Coşkun, Sinan Akçıl'a 10 bin dolar verdiğini ancak karşılığında şarkı alamadığını iddia etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aylin Coşkun'dan Sinan Akçıl'a Dolandırıcılık Suçlaması!
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Sanatçı Aylin Coşkun, TV8'de yayınlanan Aramızda Kalmasın programında Sinan Akçıl'ı hedef alarak, yıllar önce kendisinden şarkı karşılığında 10 bin dolar aldığını ancak beste vermediğini söyledi.

Canlı Yayında Açıklamalar

Aramızda Kalmasın programına katılan Aylin Coşkun, müzik sektöründe yaşanan bazı olayları dile getirdi. Coşkun, "Müzik dünyasında bazı dolandırıcılar var. Şarkı için 10 bin dolar vermiştim zamanında yapmadıkları gibi bir de pişkin pişkin dolaşıyorlar" şeklinde konuştu. İsim vermek istemediğini belirten Coşkun, "Bunu herkes bilir, bizim piyasada yılladır şarkı almak 10 bin dolar. Ben o dönem parayı TL'ye çevirerek vermiştim. Karşılığında şarkımı alamadığım için ya şarkımı verin ya da paramı verin diyorum. Söylediğimde 'Biz öyle bir para almadık' diyorlar. Ya arkadaş seni vallahi tokat manyağı yaparım." ifadelerini kullandı.

Sinan Akçıl'ın Durumu

Aylin Coşkun, "Şarkımı ya da paramı vermezlerse şahitler huzurunda dava açacağım. Bu dolandırıcılığa girer, ayıptır ya. 5-6 yıldır duruyor o para. Sinan Akçıl benden paramı alıp şarkımı vermedi. Paramın ve şarkının üstüne yattı. O da bir açıklamasında 'Aylin'i üzmüşüm, halledeceğiz' dedi ama bir şey yapmadı." şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
4 Gündür Kayıp Genç Kızın Cansız Bedeni Hasankeyf Baraj Gölü'nde Bulundu

4 Gündür Kayıp Genç Kızın Cansız Bedeni Hasankeyf Baraj Gölü'nde Bulundu