Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Artık Kardeş Payı Değil! Dostluk Köprüsü Yıkıldı

Artık Kardeş Payı Değil! Dostluk Köprüsü Yıkıldı

Murat Cemcir ve Ahmet Kural, bir dönemin en çok güldüren partnerlerinden olmalarına rağmen, aralarındaki dostluk sona erdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Artık Kardeş Payı Değil! Dostluk Köprüsü Yıkıldı
KAYNAK: Haber Merkezi

Murat Cemcir ve Ahmet Kural, bir dönemin en çok güldüren partnerlerinden olmalarına rağmen, aralarındaki dostluk sona erdi. Bu ikili, birçok projede beraber yer almasına rağmen, aralarındaki kriz nedeniyle artık eski dost olarak anılıyorlar.

Ahmet Kural Murat Cemcir

Düğün Krizi

İkilinin arasındaki kriz, Murat Cemcir’in Ahmet Kural’ın düğününe katılmamasıyla ortaya çıktı. Cemcir, bu konuda “Ben LCV olarak çağrıldığım hiçbir yere gitmem. Bu kermes de olur, gala da olur, düğün de olur. Bu kadar söyleyebilirim. Evlilik kutsaldır. Evlenen her çifte ömür boyu mutluluklar diliyorum” açıklamasını yaptı.

Ahmet Kural Murat Cemcir 1

Ahmet Kural’ın Açıklamaları

Ahmet Kural ise bir programda katılarak, Murat Cemcir ile olan dostluklarını vurguladı: "Birbirimize uzun bir süredir kırgınız. Niyesi de yok. Niyesinin her zaman bizde kalmasını isteriz. Birlikte çok güzel başarılara imza attık. Onun emeği bende çoktur, benim de emeğim onda çoktur. Şu an bir kırgınlık dönemi geçiriyoruz. Arkadaşlık ve dostluklar arasında olur böyle şeyler.”

Ahmet Kural Murat Cemcir3

Murat Cemcir’in Yanıtı

Murat Cemcir, “Ahmet Kural ile barışmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Allah herkesin yolunu açık etsin. Ticari bir anlaşmazlık söz konusu değildi. Aramızda kırgınlık değil bıkkınlık var. Ahmet ile görüşmüyorum ve görüşmeyeceğim de!”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe yılı çifte kupayla bitirmek istiyor

Fenerbahçe yılı çifte kupayla bitirmek istiyor