Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Aldatmak Zeliş Neden Ayrıldı? Selin Kahraman Neden Yok?

Aldatmak Zeliş Neden Ayrıldı? Selin Kahraman Neden Yok?

Aldatmak dizisinde Zeliş karakterini canlandıran Selin Kahraman, diziden ayrıldığını duyurdu. Kahraman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, dizideki rol arkadaşlarına ve izleyicilere teşekkür etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aldatmak Zeliş Neden Ayrıldı? Selin Kahraman Neden Yok?

Selin Kahraman Kimdir?

Selin Kahraman, 1 Ocak 1995 tarihinde Ankara’da doğan bir oyuncu ve tiyatrocu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Kahraman, kariyerine tiyatro ve dizi oyunculuğu yaparak devam etmektedir. 2020 yılında Beni Bırakma dizisiyle televizyon dünyasına adım atan Kahraman, daha sonra Bay Yanlış, Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı, Gri ve Aldatmak gibi projelerde yer almıştır. Ayrıca tiyatro sahnelerinde de başarılı performanslar sergilemiş ve çeşitli oyunlarda rol almıştır.

selin kahraman 1

Selin Kahraman, Aldatmak dizisinden neden ayrıldı?

Selin Kahraman, atv ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu’nun paylaştığı Aldatmak dizisinde Zeliş karakterini canlandırmaktaydı. Zeliş, dizide Güzide’nin (Vahide Perçin) kızı ve Cem’in (Yusuf Çim) karısı olan genç ve güzel bir kadındı. Ancak dizinin 9.bölümünde Zeliş, Cem’in kendisini aldattığını öğrenince intihar etti ve diziden ayrıldı.

selin kahraman 2

Selin Kahraman, diziden ayrıldığını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Kahraman, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bugün itibariyle Aldatmak dizisinden ayrılmış bulunmaktayım. Bu süreçte bana güvenen, destek veren, emek harcayan herkese çok teşekkür ederim. Rol arkadaşlarım, yönetmenim, senaristim, yapımcım, set ekibim, hepiniz çok değerlisiniz. Sizlerle çalışmak büyük bir onurdu. Ayrıca bizi izleyen, yorum yapan, eleştiren, sevgi gösteren herkese de çok teşekkür ederim. Sizler olmasaydınız biz de olmazdık. Yeni projelerde görüşmek üzere. 

selin kahraman 3

Yeni Projeler ve Gelecek Planları

Selin Kahraman, Aldatmak dizisinden ayrıldıktan sonra yeni projelerine odaklanacağını belirtti. Kahraman, yakında yeni bir dizi projesinde yer alacağını ve tiyatro çalışmalarına devam edeceğini söyledi. Kahraman, şu anda Gri isimli bir dizide Komiser Leyla karakterini canlandırmaktadır. Gri, bir cinayet soruşturmasını konu alan ve internet üzerinden yayınlanan bir web dizisidir. Kahraman, ayrıca tiyatro oyunlarına da devam etmektedir. Kahraman, son olarak Kış Masalı isimli bir tiyatro oyununda rol almıştır. Kış Masalı, William Shakespeare’in ünlü eserinin uyarlamasıdır.

selin kahraman 4

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tutuklanan Candan kardeşlerin annesi konuştu

Tutuklanan Candan kardeşlerin annesi konuştu