Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Şehit öğretmen Aybüke Yalçın'ın hayatı beyaz perdede

Şehit öğretmen Aybüke Yalçın'ın hayatı beyaz perdede

Keçiören Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmenleri duygusal bir filmle buluşturdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şehit öğretmen Aybüke Yalçın'ın hayatı beyaz perdede
KAYNAK: İHA

Ankara'nın Keçiören ilçesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü anlamlı bir etkinlikle kutladı. Keçiören Belediyesi, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen programda, ilçedeki 200 öğretmene özel bir hediye sunarak duygusal anlar yaşattı.

Şehit Öğretmenin Hikayesi Beyaz Perdede: "Aybüke: Öğretmen Oldum Ben!"

Program kapsamında, 2017 yılında Batman'ın Kozluk ilçesinde terörist saldırı sonucu şehit olan 22 yaşındaki müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın hayatını konu alan "Aybüke: Öğretmen Oldum Ben!" filmi gösterildi. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, film öncesinde yaptığı açıklamada, şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ı rahmet ve minnetle anarak öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Öğretmenlere Hediye Sinema Bileti

Organizasyonda, 200 öğretmene sürpriz bir hediye verildi. Keçiören Belediyesi, öğretmenlere 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla sinema bileti hediye etti. İlçedeki bir alışveriş merkezinin sinema salonunda gerçekleşen etkinlik, öğretmenlerin duygusal anlar yaşamasına neden oldu.

AW087093_03

Başkan Altınok: "Öğretmenlerimize Minnettarız"

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, programda yaptığı konuşmada, tüm öğretmenleri tebrik ederek, "Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin gününü tebrik ediyorum. Yüreklerinde taşıdıkları sonsuz sevgi ve merhametle bizleri ilmek ilmek dokuyan baş tacımız öğretmenlerimize çok şey borçluyuz. Şehit öğretmenimiz Şenay Aybüke Yalçın'ı, kahraman şehit öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum" dedi.

AW087093_02

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana Kozan'da feci kaza 2 genç hayatını kaybetti

Adana Kozan'da feci kaza 2 genç hayatını kaybetti