Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat O Cami'de Turistik Ziyaretler İçin Ücretli Dönem Başlıyor

O Cami'de Turistik Ziyaretler İçin Ücretli Dönem Başlıyor

Kariye Camii'nde 19 Ağustos'tan itibaren turistik ziyaretler için ücretli bir dönem başlıyor. Cuma günleri sadece ibadete açık olacak camide, diğer günlerde yapılacak ziyaretler için kişi başı 20 avro bilet ücreti ödenecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
O Cami'de Turistik Ziyaretler İçin Ücretli Dönem Başlıyor
KAYNAK: İHA

Kariye Camii, 6 Mayıs'ta ibadete açılmasının ardından 19 Ağustos itibariyle turistik ziyaretlere yönelik ücretli bir döneme geçiş yapıyor. Kariye Camii, cuma günleri sadece ibadete açık olacak, diğer günlerde ise ziyaretler için 20 avro bilet ücreti alınacak.

A W259000 02

Cuma Günleri Sadece İbadet İçin Açık Olacak

Cuma günlerinde sadece ibadete açık olacak olan Kariye Camii, bu günlerde yerli ve yabancı Müslüman ziyaretçilere ücretsiz olarak hizmet verecek. Ancak diğer günlerde, hem ibadet hem de turistik ziyaretler için camiye girişte ücret ödenecek.

A W259000 01

Turistik Ziyaret Ücreti 20 Avro

Kariye Camii'ni ziyaret etmek isteyen turistler, cuma günleri dışında kalan günlerde kişi başı 20 avro bilet ücreti ödeyecekler. Bu uygulama ile caminin hem ibadet yeri olarak korunması hem de turistik değerinin devam etmesi hedefleniyor. Türk vatandaşları ve yabancı Müslümanlar, cuma günleri dışında ibadet etmek istediklerinde bilet ücreti ödeyip ödemeyecekleri konusunda Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın yapacağı açıklamayı bekliyor.

A W259000 03

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Özgür Özel’den Burdur Gölü Çıkışı

Özgür Özel’den Burdur Gölü Çıkışı