Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Kod Adı Kırlangıç Dizisi Oyuncuları Kim? Kod Adı Kırlangıç ne zaman başladı?

Kod Adı Kırlangıç Dizisi Oyuncuları Kim? Kod Adı Kırlangıç ne zaman başladı?

TRT 1'in yeni dizisi "Kod Adı Kırlangıç", 12 Kasım'da ilk bölümüyle ekranlarda oldu. Yönetmen koltuğuna Emir Khalilzadeh'ın oturduğu dizi, mahallede kurdukları gizli teknoloji üssünde kendi dronlarını tasarlayan gençlerin hikayesini ele aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kod Adı Kırlangıç Dizisi Oyuncuları Kim? Kod Adı Kırlangıç ne zaman başladı?

Zera Medya tarafından üstlenilen ve izleyiciyle buluşmaya hazırlanan "Kod Adı Kırlangıç" dizisi, TRT 1'de 12 Kasım'da ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Dizinin konusu, aynı mahallede yaşayan çocukların ortak merakı olan teknoloji etrafında şekilleniyor. Drone tasarlamak için bir araya gelen çocuklar, hem yardım edenleriyle hem de onları engellemeye çalışan kötülerle karşı karşıya kalacak.

Kod Adı Kırlangıç Dizisi Oyuncu Kadrosu

Dizide, teknoloji meraklısı çocukların heyecan dolu hikayesini ekrana taşıyan birbirinden başarılı isimler bulunuyor. Oyuncu kadrosunda Serkan Şenalp, Gizem Arıkan, Korhan Herduran, Mine Teber, Ayhan Taş, Zeynep Kankonde, Cemil Şahin ve Eray Kaman gibi deneyimli isimler yer alıyor.

Yönetmenlik Koltuğunda Emir Khalilzadeh

"Kod Adı Kırlangıç" dizisinin yönetmen koltuğunda ise Emir Khalilzadeh oturuyor. Komedi, teknoloji ve heyecan dolu sahneleriyle her yaştan izleyiciyi etkilemeye aday olan dizi, genç oyuncular ve deneyimli kadrosuyla dikkat çekti.

İlk Bölüm Heyecanı 12 Kasım Pazar Günü Başladı

Dizinin ilk bölümü, 12 Kasım Pazar günü TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
5 yaşındaki çocuk ikizini bıçakladı!

5 yaşındaki çocuk ikizini bıçakladı!