Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Kayseri'nin tarihi ve doğal güzellikleri görücüye çıktı

Kayseri'nin tarihi ve doğal güzellikleri görücüye çıktı

Kayseri'de 12 ressamın Kayseri’nin tarihi ve doğal güzelliklerini tuvale aktardığı resim sergisinin açılışı gerçekleşti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kayseri'nin tarihi ve doğal güzellikleri görücüye çıktı
KAYNAK: İGFA

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, 12 ressamın Kayseri’nin tarihi ve doğal güzelliklerini tuvale aktardığı resim sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

Melikgazi Belediyesi’nin yaz boyunca kültür ve sanat etkinlikleri düzenlediğini belirten Başkan Palancıoğlu, "Bu Resim Çalıştayı’nı daha önce Talas Belediyesi olarak da yapmıştık. Eşim Emel Hanım da bu kurs sayesinde yağlı boya resim yapmayı öğrendi ve evimize güzel resimler getirdi. Burada farklı şehirlerden gelen ressamlarımız çok güzel çalışmalar yaptı. Antakya ve Adıyaman’dan katılan ressamlarımıza da teşekkür ediyorum. Resim, sanat, müzik ve festivaller insanları bir araya getiren birer araç oluyor.

Gesi Kamp Merkezi’nde gerçekleştirdiğimiz resim kampımızın güzel sonuçlar doğurduğunu görüyorum. Timya Sanat grubuna, Zeynep Hanım’a ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Ulusal çapta bir projemiz var. Güzel sanatlar fakültesinden öğrenciler, akademisyenler ve bu işe gönül vermiş kişilerle bir kültür festivali yapmayı planlıyoruz. Rabbim birliğimizi bozmasın. Sergimiz 3 gün süreyle Hunat Hatun Medresesi’nde ziyaret edilebilir. Sanatseverleri davet ediyorum. Sergimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Timya Sanat Grubu Sorumlusu Ressam Zeynep Dalkılıç da, “Yaklaşık 1 haftadır burada resim çalıştayı düzenliyoruz. Gesi Bağları’nda bulunan tarihi kamp merkezinde çok güzel üretimler yaptık ve şimdi bunları sergiliyoruz. Gelecek yıl daha geniş kapsamlı uluslararası bir kamp yapmayı hedefliyoruz. Mustafa Başkanımızın desteğine teşekkür ediyoruz. Sizin gibi değerli bir insanla çalışmak bizim için büyük bir onur.” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bağışıklığı güçlendirecek 6 öneri

Bağışıklığı güçlendirecek 6 öneri