Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Kartepe'de Açık Hava Sineması "Can Dostlar" Filmiyle Büyüledi

Kartepe'de Açık Hava Sineması "Can Dostlar" Filmiyle Büyüledi

Kartepe Belediyesi'nin düzenlediği Yazlık Sinema Günleri'nde, "Can Dostlar" filmi izleyicilerle buluştu ve büyük ilgi gördü. Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, nostaljik açık hava sineması etkinliğinin devam edeceğini belirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kartepe'de Açık Hava Sineması "Can Dostlar" Filmiyle Büyüledi
KAYNAK: İHA

Kartepe Belediyesi, geleneksel hale getirdiği Yazlık Sinema Günleri etkinlikleri kapsamında 2019 yapımı "Can Dostlar" filmini vatandaşlarla buluşturdu. Açık havada sinema izleme keyfini yeniden canlandıran etkinlik, büyük bir ilgiyle karşılandı. Tuğçe Soyspo'nun yönetmenliğini üstlendiği filmin senaryosu Öner Ateş, Uğur Güvercin ve Murat Kepez tarafından kaleme alındı.

A W258721 02

Filmde Eğlenceli Bir Mahalle Hikayesi

"Can Dostlar" filminde, parklarını Kötü Kazım'ın elinden almak için bir araya gelen bir grup çocuğun eğlenceli hikayesi anlatılıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Selim Bayraktar, Berat Efe Parlar ve Esat Polat Güler gibi isimler yer alıyor. Mahalle kültürünü ve dayanışmayı ön plana çıkaran film, izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Başkan Kocaman'dan Etkinliklere Övgü

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Yazlık Sinema Günleri'ne gösterilen yoğun ilgiden memnun olduklarını dile getirdi. "Açık hava sineması, nostaljik olmaktan çıkıp yeniden hayatımızda yer almaya başladı. Yazlık sinema günlerimiz yaz sezonunda devam edecek. Eşlik eden tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Kocaman, etkinliklerin süreceğini ve daha birçok filmle izleyicileri buluşturacaklarını belirtti.

A W258721 03

Vatandaşlardan Tam Not

Yazlık Sinema Günleri kapsamında gösterilen "Can Dostlar" filmi, Kartepe halkından tam not aldı. Vatandaşlar, açık havada sinema izleme keyfinin eşsiz olduğunu ve bu tür etkinliklerin devam etmesini istediklerini ifade ettiler. Nostaljik bir atmosferde, aileleriyle birlikte film izleme imkanı bulan Kartepeliler, etkinliği düzenleyen belediye yetkililerine teşekkür ettiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
'SGK prim ödemelerinde banka komisyonları kaldırılsın'

'SGK prim ödemelerinde banka komisyonları kaldırılsın'