Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Karşıyaka Belediyesi Sanatla Bağları Güçlendirmeye Devam Ediyor

Karşıyaka Belediyesi Sanatla Bağları Güçlendirmeye Devam Ediyor

Karşıyaka Belediyesi, Türk Halk Müziği Korosu'nun düzenlediği Balkan Müzikleri Konseri ile sanatseverleri ağırlıyor. Konser, ücretsiz olarak gerçekleşecek ve tüm yurttaşlar davetlidir.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Karşıyaka Belediyesi Sanatla Bağları Güçlendirmeye Devam Ediyor
KAYNAK: ANKA

Karşıyaka Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Balkan Müzikleri Konseri'ni düzenliyor. Konser, 22 Şubat Perşembe günü Suat Taşer Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek.

Karşıyaka Belediyesi Sanatla Bağları Güçlendirmeye Devam Ediyor (4)

Girişler Ücretsiz

Balkan Müzikleri Konseri, Karşıyaka Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'nun sahne alacağı, Öznur Korkmaz’ın şefliğinde ve konuk sanatçı Gamze Matracı’nın katılımıyla gerçekleşecek. 22 Şubat Perşembe günü saat 20.00’de başlayacak konsere, Bostanlı Suat Taşer Sanat Merkezi ev sahipliği yapacak. Konser, tüm yurttaşlara açık ve ücretsiz olacak.

Karşıyaka Belediyesi Sanatla Bağları Güçlendirmeye Devam Ediyor (5)

“Tüm Yurttaşlarımızı Bekliyoruz”

Karşıyaka Belediyesi Orkestra Müdürü Şükran Amcalar, Türk Halk Müziği Korosu koristlerinin geceye yoğun bir çalışmayla hazırlandığını belirtti. Amcalar, “Sanatın ve sanatçının kenti Karşıyaka’da yurttaşlarımızı her daim sanatla buluşturmak için özveriyle çalışıyoruz. Yoğun bir şekilde kurslarımız ve korolarımız ile etkinliklere hazırlanıyor, düzenlediğimiz konserlerde yurttaşlarımızla bir araya geliyoruz. Türk Halk Müziği Korosu'nun büyük bir çabayla hazırlığını sürdürdüğü Balkan Müzikleri Konseri’ne tüm yurttaşlarımızı bekliyor, Balkan ezgilerine hep birlikte eşlik etmeyi diliyoruz” dedi.

Karşıyaka Belediyesi Sanatla Bağları Güçlendirmeye Devam Ediyor (2)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çevre Mühendisleri Uyarıyor! Mersin'de hava kirliliği tehlikesi

Çevre Mühendisleri Uyarıyor! Mersin'de hava kirliliği tehlikesi