Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat FRANSIZ TROMPETÇİ ‘DEN ÇIPLAK AYAKLI KONSER

FRANSIZ TROMPETÇİ ‘DEN ÇIPLAK AYAKLI KONSER

Fransız trompet sanatçısı Lucienne Renaudin Vary, Antalya Devlet Senfoni Orkestrası'nın (ADSO) konuğu olarak Atatürk Kültür Merkezi Aspendos Salonu'nda gerçekleşen konserde solist olarak sahne aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
FRANSIZ TROMPETÇİ ‘DEN ÇIPLAK AYAKLI KONSER

Genç sanatçı, Joseph Bologne'nin 'Amant Anonyme' ve Johannesburg Nepomuk Hummel'in 'Trompet Konçertosu' gibi dünyaca ünlü bestecilerin eserlerini trompetiyle yorumladı. Konserde çıplak ayakla sahne alan Renaudin Vary'ye ADSO şefi Orhun Orhon yönetimindeki orkestra eşlik etti.

17 yaşında Fransa'nın önde gelen klasik müzik ödüllerinden biri olan 'Victoires de la Musique Classique'ın 'Révélation' kategorisinde birinci olan Renaudin Vary, izleyicilere keyifli bir akşam yaşattı. Konserin ikinci bölümünde ADSO, şef Orhun Orhon yönetiminde Peter İlyiç Çaykovski'nin 'Moartiana' adlı eserini seslendirdi. Seyirciyi mest eden konserin sonunda alkış tufanı yaşanmasının üzerine seyirciyi kırmayıp Kontrabas Sanatçısı Anıl Edabale ile bir eser daha seslendirdi. Renaudin Vary, yoğun alkışlar eşliğinde sahneden ayrıldı.

BUSE YEŞİL

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
DOĞALGAZ’DA YENİ DÖNEM BAŞLADI

DOĞALGAZ’DA YENİ DÖNEM BAŞLADI