Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Depremde Hayatını Kaybeden Voleybolcuların Anısına: Özel Seri Kitap Yolda

Depremde Hayatını Kaybeden Voleybolcuların Anısına: Özel Seri Kitap Yolda

Asrın Felaketinde Kaybolan 56 Voleybolcunun Anıları Kitap Oluyor: 'Voleybolun Unutulmazları Özel Seri'

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Depremde Hayatını Kaybeden Voleybolcuların Anısına: Özel Seri Kitap Yolda
KAYNAK: İHA

Türkiye'yi derin bir yasa boğan 6 Şubat 2023 tarihli depremin ardından, voleybol camiası bir kez daha bir araya gelerek unutulmazlarına olan sevgi ve saygısını dile getiriyor. Depremin yıkıcı etkisiyle yaşamını yitiren 56 voleybolcunun hikayeleri, anıları ve fotoğrafları, bir kitapta toplanarak ebedi bir anıt esere dönüşüyor.

Türkiye'nin her ilinde ve dünyanın önde gelen 20 kütüphanesinde bulunan "Voleybolun Unutulmazları Biz Takımı" Ansiklopedisi'nin yazarı Gülnur Özfer Görgün ve ekibi, depremzedelerin anısını yaşatmak için kolları sıvadı. Voleybolun Unutulmazları Derneği başkanı olan Görgün liderliğinde, yeni bir gönüllü çalışma başlatıldı.

A W136212 01

"Voleybolun Unutulmazları Özel Seri" adını taşıyacak olan kitap, ansiklopedinin izinden gidecek ve yine aynı ekip tarafından kaleme alınacak. Eser, depremde hayatını kaybeden voleybolcuların yaşam öykülerini derinlemesine ele alacak ve onların unutulmaz anılarını gelecek nesillere taşıyacak.

Gülnur Özfer Görgün, projenin önemine vurgu yaparak, "Bu kitapla, kaybettiğimiz voleybolcuları sadece hatırlamakla kalmayacak, onların ruhlarını yaşatmayı ve gelecek nesillere aktarmayı amaçlıyoruz." dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Balonlar bu sefer çocukların mezar taşlarında uçuştu

Balonlar bu sefer çocukların mezar taşlarında uçuştu