Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat 'Cem Karaca’nın Gözyaşları' Filminde Yeni Gelişme: 

'Cem Karaca’nın Gözyaşları' Filminde Yeni Gelişme: 

Anadolu Rock müziğinin efsane ismi Cem Karaca’nın hayat hikâyesinden yola çıkılarak çekilen “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filmi, henüz vizyona girmeden mahkemeye taşındı. İşte detaylar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
'Cem Karaca’nın Gözyaşları' Filminde Yeni Gelişme: 
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Anadolu Rock müziğinin efsane ismi Cem Karaca’nın hayat hikâyesinden yola çıkılarak çekilen “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filmi, henüz vizyona girmeden mahkemeye taşındı. Cem Karaca’nın eşi İlkim Karaca, filmin durdurulması için yasal haklarını kullanmıştı.

Teminat Bedeli Kararı

Mahkeme, İsmail Hacıoğlu’nun başrolünü oynadığı ve 90 milyon bütçeli olan filmin durdurulması için 3,5 milyon TL teminat bedelinin yatırılmasına karar verdi. Bu süre bugün akşam sona eriyordu.

İlkim Karaca’nın Hareketi

Mahkemenin belirlediği son günde İlkim Karaca, 3,5 milyon TL teminatını yatırdı. İki haftada 180 bin 434 kişilik gişe yapan Fikri Harika Prodüksiyon ve Aytaç Medya imzalı filmin mahkeme kararıyla durdurulma süreci kesinleşmiş oldu.

Önceki Örnekler

Daha önce Neşet Ertaş’ın çocukları da Mustafa Uslu’nın çektiği filmin durdurulmasını için mahkemeye başvurmuş ve mahkeme aileyi haklı bulup filmin vizyona girmesini engellemişti. Bu durum, sanatçıların hayat hikayelerinin anlatıldığı filmlerle ilgili yasal süreçlerin ne kadar karmaşık olabileceğini gösteriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Afyonkarahisar’da Zincirleme Trafik Kazası! 10 Yaralı

Afyonkarahisar’da Zincirleme Trafik Kazası! 10 Yaralı