Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Kulis Özgür Özel Harmancık'a vosvos ile geldi

Özgür Özel Harmancık'a vosvos ile geldi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa’nın Harmancık ilçesine vosvos ile geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Özgür Özel Harmancık'a vosvos ile geldi
KAYNAK: İHA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart seçimlerinin ardından kazanan belediye başkanlarını tebrik etmek için Bursa’nın Harmancık ilçesine vosvos ile geldi. Özel, vatandaşlarla buluşarak önemli açıklamalarda bulundu.

A W255710 01 Result

Özgür Özel, Bursa'nın Harmancık ilçesine yaptığı ziyarette, siyasi parti temsilcileriyle gereksiz tartışmalara girmediklerini, emekli maaşı, asgari ücret ve çiftçi için mücadele ettiklerini vurguladı.

G Tfs9 V P X0 A A0 N8 S

Özel, belediye binası önünde kendisini bekleyen kalabalığa hitap ederek, CHP’nin her geçen gün oylarını yükselttiğini ve şu anda birinci parti olduklarını belirtti.

A W255710 07 Result

CHP Belediye Başkanlarının Hedefleri

Özel, CHP’den seçilen belediye başkanlarının kendilerini ve yakınlarını değil, memleketlerini ve seçildikleri belediyeleri düşündüğünü ifade etti. 'Bursa’nın dağ ilçelerindeki CHP belediyelerini öyle bir noktaya getireceğiz ki CHP’de olmayan belediyeleri de bir sonraki seçimde kazanacağız,' dedi. Özel, dağ ilçelerini kazandıklarında Türkiye’nin de kazanacağını söyledi.

A W255710 04 Result


Özel, konuşmasında, 'Biz Recep Tayyip Erdoğan veya Devlet Bahçeli ile tartışırız. Ancak kimlik tartışması yapmayız. Bizim onlarla vereceğimiz tek kavga emeklinin maaşı, asgari ücretin iyileştirilmesi ve çiftçilerin hakları içindir.' dedi. CHP’nin her geçen gün oylarını yükselttiğini belirten Özel, 'Biz kavga etmek için değil, yüz güldürmek için geliyoruz. Biz bütün vatandaşlarımızla kucaklaşıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin ne cami, ne cemevi, ne inançla, ne de Alevilikle bir sorunu yoktur,' şeklinde konuştu.

A W255710 03 Result

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Uğur Dündar Paris 2024 Olimpiyat kıyafetlerini eleştirdi

Uğur Dündar Paris 2024 Olimpiyat kıyafetlerini eleştirdi