Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kulis Özgür Özel bayram namazını memleketinde kıldı: Cumhur ittifakı üzerimizden konuşmasın

Özgür Özel bayram namazını memleketinde kıldı: Cumhur ittifakı üzerimizden konuşmasın

CHP Lideri Özgür Özel, Manisa'da Kurban Bayramı namazını kıldı. Vatandaşlarla bayramlaşan Özel, Cumhur ittifakı liderlerine çattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Özgür Özel bayram namazını memleketinde kıldı: Cumhur ittifakı üzerimizden konuşmasın
KAYNAK: İHA

Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde bulunan tarihi Hatuniye Camii'nde Kurban Bayramı namazını kıldı. Cami içinde ve dışında vatandaşlarla bayramlaşan Özel, daha sonra basın mensuplarına gündeme dair açıklamalarda bulundu.

A W229119 05 Result

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamayı değerlendiren Özel, 'Bizim artık kin ve nefret siyasetine son vermemiz gerektiğini söylemiştik. 31 Mart'ta birinci parti çıktık ve tüm siyasi partilerle bayramlaştık. Bu süreçte Sayın Cumhurbaşkanı ile de görüştük. Ancak Cumhur İttifakı'nın bazı odakları hala gerilim siyasetinden vazgeçmiş değil. Biz barışçıl bir ortam istiyoruz.' dedi.

A W229119 02 Result

'Asgari ücrete zam yapılmalıdır'

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinde asgari ücret ve emeklilere yönelik yapılan zamları eleştiren Özel, 'Geçtiğimiz sene emeklilere yapılan zam yetersiz kaldı. Asgari ücrete zam yapılmazsa sokaklara çıkacağız.' şeklinde konuştu.

'Hükümete her türlü desteği vermeye hazırız'

İsrail'e yönelik yaptırımlar konusunda hükümete destek vereceklerini belirten Özel, 'Hükümetin atacağı adımları yasama meclisi olarak desteklemeye hazırız.' açıklamasında bulundu.

A W229119 06 Result

'Mevcut anayasa bu kadar ihlal ediliyorken yeni anayasa tartışmaları vatandaşa manasız geliyor'

Anayasa ihlallerini eleştiren Özel, 'Eğer gerçekten herkes için bir anayasa yapılacaksa önce mevcut anayasaya uymaları gerekir.' şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bulgar Prensesi Kalina Kimdir?

Bulgar Prensesi Kalina Kimdir?