Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kulis İYİ Partili Hatipoğlu'na Erdoğan rozet taktı

İYİ Partili Hatipoğlu'na Erdoğan rozet taktı

İYİ Parti'den istifa eden Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu'na Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından rozet takıldı

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İYİ Partili Hatipoğlu'na Erdoğan rozet taktı
MUHABİR: NİHAT SARAÇ

İYİ Parti'den istifa eden Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu'na Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan parti rozetini taktı.

https://twitter.com/Akparti/status/1721866869089386803

İdris Nebi Hatipoğlu X'teki sosyal medya hesabında şu paylaşımı yaptı: "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ile AK Parti ailesine katılmış bulunmaktayım. Rabbime dua ederim; çıktığım bu yolda beni mahçup etmesin. Milletimize ve çok sevdiğim Eskişehir’ime güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Eskişehir’i merkeze koyan siyasetimi aynen sürdüreceğim ve kentimizin uzun yıllardır kronikleşmiş sorunlarını tek tek çözme kararlılığındayım."

idrisneimhatipoglu

İdris Nebi Hatipoğlu kimdir?

1975 yılında Eskişehir'de dünyaya gelen   İdris Nebi Hatipoğlu Bilkent Üniversitesi'nde muhasebe ön lisans eğitimini tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. 2006-2007 sezonunda Eskişehirspor Kulübü'nün Başkanlığı'nı üstlendi. Başkanlık döneminde Eskişehir Milletvekili Kemal Unakıtan aracılığıyla Eskişehirspor’a kaynak yaratıldı ve takım Süper Lig’e yükseldi.

28. Dönem TBMM'ye İYİ Parti Milletvekili olarak girdi; Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu'nda görev aldı. Çok iyi düzeyde İngilizce bilen Hatipoğlu, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dilan Polat davasında gelişme! Serbest bırakıldılar!

Dilan Polat davasında gelişme! Serbest bırakıldılar!