Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Kulis İYİ Parti'de kuruculardan istifa!

İYİ Parti'de kuruculardan istifa!

İYİ Parti'de Kurucular Kurulu Üyesi liderliğindeki 16 kişi, Akşener'in teşkilat sorunlarını görmemesini eleştirerek istifa etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İYİ Parti'de kuruculardan istifa!
KAYNAK: İHA

İYİ Parti'de, aralarında Kurucular Kurulu Üyesi Binnur Karadağlı ve il yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu 16 kişi istifa etti. Karadağlı, istifa açıklamasında, 'Timsah gözyaşları döken Akşener’in, teşkilatın yüreğinin kan ağladığını görmediği aşikardır. Kral Çıplak diyerek istifa ediyoruz' dedi.

Toplu İstifa: Teşkilatın Durumu Ele Alındı

İYİ Parti'de önemli bir istifa dalgası yaşandı. Kurucular Kurulu Üyesi ve Eski Genel İdare Kurulu Üyesi Binnur Karadağlı ile birlikte parti yönetiminde bulunan 16 kişi, Beşiktaş'ta düzenlenen bir otelde basın açıklaması yaparak istifalarını duyurdu. Açıklamada, Genel Başkan Meral Akşener'in teşkilatın içindeki sorunları görmemesi eleştirildi.

Karadağlı: 'Kral Çıplak!'

İstifa açıklamasını yapan Binnur Karadağlı, 'Bugün burada 'Milli Merkez' iddiasıyla yola çıkan partimizi; vatansever yürekleri kullanarak, kendi ikbal ve ihtirasları uğruna heba edenlerin ipliğini pazara çıkarmak ve gür bir sesle 'Kral Çıplak' demek için bulunuyoruz' dedi. Karadağlı, partinin içinde yaşanan olumsuzluklara rağmen yıllarca hizmet ettiklerini ancak son gelişmelerle birlikte istifa etmenin vaktinin geldiğini ifade etti.

Teşkilat İçi Tepkiler ve Eleştiriler

Karadağlı, açıklamasında, parti içinde yapılan atamalara ve değişikliklere yönelik eleştirilere de değindi. 'Paraşütle indirilmiş, kim oldukları kestirilemeyen birçok ismin parti kademelerine getirildiğini gördük' diyen Karadağlı, teşkilat içindeki adaletsizliklere vurgu yaptı.

İYİ Parti - CHP İttifakı Eleştirisi

CHP ile yapılan ittifakın ardından kazanılan belediyelerde İYİ Partililere uygun görevler verilmediğini söyleyen Karadağlı, 'CHP başta İstanbul ve Ankara olmak üzere son 20 yılda kazanamadığı birçok büyükşehir, il ve ilçe belediyelerini İYİ Parti oyları sayesinde kazandı. Buna karşın kazanılan belediyelerde İYİ Partililere doğru düzgün bir görev verilmediği gibi, 'Siz kimsiniz? Biz HDP sayesinde kazandık' sözleriyle karşılık verildi' şeklinde eleştirilerde bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Taylor Swift ve Biden İş Birliği İçerisinde Mi?

Taylor Swift ve Biden İş Birliği İçerisinde Mi?