Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Kulis HDP eski Antalya Milletvekili'ne saldırı

HDP eski Antalya Milletvekili'ne saldırı

Diyarbakır’da bir grubun tekbir ve şehadetlerle iş yerlerini basmasını eleştiren HDP eski Antalya Milletvekili Kemal Bülbül, tehdit edildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
HDP eski Antalya Milletvekili'ne saldırı
MUHABİR: Banu Yapar

Diyarbakır'da bir grup, 22 Haziran'da Starbucks ile Burger King şubelerine tekbir getirerek saldırı düzenlemişti. 16 kişinin gözaltına alındığı saldırıya yönelik sosyal medya hesabında paylaşım yapan HDP eski Antalya Milletvekili Kemal Bülbül, kendisinin ve ailesinin tehdit aldığını açıkladı. 

Tehdit ve tac*zin faşizm olduğuna dikkat çeken Kemal Bülbül, siyasal ve inançsal kimliğini hedef alanlara isyan etti. Bülbül, 'Beni ve aile bireylerimi sosyal medya ve internet üzerinden tehdit ve taciz yoluyla bıktırmaya, korkutmaya çalışan ırkçı faşist, Hizbullah münafıkları ile devşirme trol faşistler evet; Kürt, Alevi ve Sosyalistim!' açıklamasını yaptı.

Hdp Eski Antalya Milletvekiline Saldırı 2

TEHDİT EDİLDİ 


Diyarbakır’da meydana gelen yangını ve tekbir getirerek işletmelere saldıran grubun görüntülerini alıntılayarak saldırıları eleştirip sosyal medya hesabından paylaşan Kemal Bülbül, hedef alındı. Birçok defa tehdit aldığını belirten Kemal Bülbül, ¨Diyarbakır’da yapılan saldırıya ilişkin yaptığım paylaşım beni ve ailemi hedef haline getirdi. Telefondan ve sosyal medyadan ben ve ailem hedef alındım. Daha önce de tehdit aldım bu sefer çok sistematik bir şekilde birçok kişi tarafından tehdit ediliyoruz. Bu konuda suç duyurusunda bulunacağım¨ dedi. 

27. Dönem HDP Antalya Vekili, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği 12. Dönem 7. Genel Başkanı, KESK - EĞİTİM SEN Kurucusu ve HADEP Ankara İl Başkanı Kemal Bülbül'ün X hesabından yaptığı fotoğraflı paylaşım şu şekilde oldu: 'Tehdit + Taciz = Faşizm. Siyasal ve İnançsal kimliğim nedeniyle; Beni ve aile bireylerimi sosyal medya ve internet üzerinden tehdit ve taciz yoluyla bıktırmaya, korkutmaya çalışan ırkçı faşist, Hizbullah münafıkları ile devşirme trol faşistler Evet; Kürt, Alevi ve Sosyalistim!'

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tünelde yürek dağlayan kaza: 6 yaşındaki çocuk kurtarılamadı

Tünelde yürek dağlayan kaza: 6 yaşındaki çocuk kurtarılamadı