Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Kulis Özkan Yılmaz kota itirazını neden geri çekti?

Özkan Yılmaz kota itirazını neden geri çekti?

CHP’nin Antalya İl Kongresi’nde  cinsiyet ve gençlik kotası delindi. Kota için itiraz yapan CHP Antalya Gençlik Kolları İl Başkanı Özkan Yılmaz, itirazını çekti

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Özkan Yılmaz kota itirazını neden geri çekti?

CHP’nin 38. Antalya İl Kongresi’nde  hem cinsiyet hem gençlik kotası delindi. Yüzde 33 cinsiyet ve gençlik kotası uygulanmazken kota için itiraz yapan CHP Antalya Gençlik Kolları İl Başkanı Özkan Yılmaz, itirazını geri çekti.

Özkan Yılmaz, itirazını neden çektiğini aktardı:

"Değerli Kamuoyumuzun dikkatine,

Bugün sizlere, son günlerde medyada yer alan bazı haberler ve iddialarla ilgili açıklama yapma ihtiyacı duyuyorum. Ben Özkan Yılmaz, CHP Antalya Gençlik Kolları İl Başkanı olarak sizleri bilgilendirmek istiyorum.

Son il kongresinde, beyaz listede kurultay delegesi adayı olarak gösterildim. Ancak, mavi listede bütün içtihatlara rağmen Gençlik Kolları İl Başkanı'nın kurultay delegesi olarak gösterilmemesi ve gençlik kotasına uyulmamasına tepki olarak, gerekçeli bir itirazda bulundum. Ancak daha sonra bu itirazımız sonucunda Büyükşehir Belediye Başkanımızın kurultay delegeliğini kaybedeceği ortaya çıktı.

Parti ve aile terbiyemizin bir gereği olarak, bu noktada tereddüt etmeden dilekçemizi geri çektik. Ancak yerel basınımızın önemli gazetelerinden bazılarının yaptığı haberde bizi üzen bazı ifadelerle karşılaştık. İddiaya göre, dilekçemiz sonrasında bazı büyüklerimizin müdahalesiyle dilekçemizi geri çekmişiz.

Bu noktada, belirtmek isterim ki ben ve ekibim, hiçbir şekilde ve koşulda bu tür müdahalelere zemin vermeyecek karaktere sahibiz. Partimizin kurucularının bize öğrettiği ahlak ve partililik bilinci bizim için yegane pusuladır. Bu değerlere bağlılık, en önemli ilkemizdir.

Bu açıklamayı yapma gereği duymamın nedeni, doğru bilgilendirmenin ve şeffaflığın önemini vurgulamaktır. Her zaman dürüstlüğün, açıklığın ve adaletin yanında olacağımızı bilmenizi isterim. Antalya için daha iyi bir gelecek için çalışmaya devam edeceğiz."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Esra Dermancıoğlu zona hastalığına yakalandı!

Esra Dermancıoğlu zona hastalığına yakalandı!