Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kulis Erdoğan ve Bahçeli görüşmesinden kritik noktalar

Erdoğan ve Bahçeli görüşmesinden kritik noktalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Beştepe'de bir araya geldi. Kritik konuları ele alındı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erdoğan ve Bahçeli görüşmesinden kritik noktalar

Kamer Durdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Beştepe'de bir araya geldi. İki liderin görüşmesinde, yerel seçimler, yeni anayasa ve İsveç'in NATO üyeliği gibi kritik konular ele alındı.

Yerel seçimlerde iş birliği masaya yatırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli'nin görüşmesinde, 2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde iş birliği konusu masaya yatırıldı. AK Parti ve MHP, bu kapsamda ortak bir çalışma yürütüyor. İki liderin, yerel seçimlerde iş birliğine dair değerlendirmelerde bulunduğu ve kapsamlı bir çalışma yapılması konusunda mutabık kaldığı öğrenildi.

Yeni anayasa çalışmaları değerlendirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni anayasa çağrısı yapmıştı. MHP de 100 maddelik bir anayasa teklifi hazırlamıştı. İki liderin, yeni yasama döneminde yeni anayasa çalışmalarına dair atılabilecek adımları değerlendirdiği öğrenildi.

İsveç'in NATO üyeliği konusu gündemdeydi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç'in NATO üyeliği sürecini İsveç ve Finlandiya'nın terör örgütü PKK/YPG'ye verdiği desteğin sona erdirilmesine bağlı tutmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli'nin, İsveç'in NATO üyeliği sürecini ve bu konudaki Türkiye'nin tutumunu değerlendirdiği öğrenildi.

Aile ve Gençlik Bankası kurulması ve deprem yasası ele alındı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli'nin görüşmesinde, Aile ve Gençlik Bankası kurulması ve deprem yasası gibi konular da ele alındı. İki liderin, bu konulardaki çalışmaları değerlendirdiği öğrenildi.

Görüşme sonrası açıklama

Görüşme sonrası açıklama yapan Erdoğan, "Cumhur İttifakı olarak, Türkiye'nin geleceğini ilgilendiren tüm konularda istişarelerimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ile bir araya geldik. Görüşmede, Türkiye'nin gündemindeki tüm konuları ele aldık. Cumhur İttifakı olarak, ülkemizin ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'dan İSO 500'de ki 4 firmaya Başkan Bahar'dan tebrik

Antalya'dan İSO 500'de ki 4 firmaya Başkan Bahar'dan tebrik