Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kulis Şaban Sevinç CHP kulislerini yazdı: Kurultay fifty fifty

Şaban Sevinç CHP kulislerini yazdı: Kurultay fifty fifty

Halk TV eski Genel Müdürü Şaban Sevinç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel'in yarışacağı 38. Olağan Kurultayı'na ilişkin “Kurultay fifty fifty, sürpriz olabilir” başlıklı bir paylaşım yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şaban Sevinç CHP kulislerini yazdı: Kurultay fifty fifty

Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki kongreler sürecini yakından takip eden Şaban Sevinç, X’teki hesabından yaptığı paylaşımında CHP’nin 4-5 Kasım’da yapılacak 38. Olağan Kurultayı’na ilişkin tespitler yaptı. 

İşte Şaban Sevinç’in tespitleri 

“CHP’de önemli bir belediye başkanı ile görüştüm. Kurultay kulislerini ve içinde bulunduğu ruh halini anlattı: Genel Merkez bütün imkanları kullanıyor ama Kurultay ortada. Değişim olsun diye üzerimizde çok büyük kamuoyu baskısı var. Geçenlerde Antalya’da İç Anadolu’daki CHP’li 100’e yakın belediye başkanı toplantı yaptık. Büyük umutsuzluk var. Neredeyse hepsi değişim olmazsa seçimi kaybederim korkusu yaşıyor. Aynı korkuyu ben de yaşıyorum. Özgür Özel, belediye başkanlarını aramaya başladı. ‘İsterlerse Kemal Bey için imzanızı verin ama kurultayda oy kullanırken halkın beklentisini ve vicdanınızın sesini dinleyin’ diyor.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Valisi Hulusi Şahin'den İbradı ziyareti

Antalya Valisi Hulusi Şahin'den İbradı ziyareti