Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kulis CHP İstanbul'da Avcılar protestosu!

CHP İstanbul'da Avcılar protestosu!

Bir grup CHP'li, İstanbul CHP İl Başkanlığı önünde buluşarak Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli'nin tekrar aday gösterilmesini talep etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP İstanbul'da Avcılar protestosu!
KAYNAK: İHA

İstanbul'da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı önünde toplanan partililer, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli'nin yeniden aday gösterilmesi çağrısında bulundu. İthal başkan istemediklerini vurgulayan partililer, Turan Hançerli'nin deneyimine vurgu yaparak, 'Olmazsa İstanbul'un her yerini kaybederler' dedi.

Turan Hançerli'nin Yeniden Aday Gösterilmesi Talebi

CHP'li partililer, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli'nin tekrar aday gösterilmesi talebiyle İstanbul CHP İl Başkanlığı önünde bir araya geldi. Avcılar'da ithal başkan istemediklerini belirten partililer, Turan Hançerli'nin aday gösterilmemesi durumunda 31 Mart'taki yerel seçimlerde oy kullanmayacaklarını ifade etti.

Chp İstanbul'da Avcılar Protestosu!

Avcılarlı Partili: 'Turan Başkan Olmadan Avcılar Kazanılmaz'

Partili Aslan Uzun, Avcılar'da Turan Hançerli'nin aday olmasını istediklerini belirterek, 40 yıllık imar sorununu çözdüğünü ifade etti. Uzun, 'Kesinlikle Turan başkanımızı geri istiyoruz. Turan başkan olmadan Avcılar kazanılmaz, Avcılar olmadan Turan başkan olmaz' şeklinde konuştu.

Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı: 'Adalet ve Vicdan İstiyoruz'

Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Boyraz, CHP'nin Turan Hançerli konusunda yanlış bir karar vermesi halinde 10,5 milyon engelliye karşı büyük bir saygısızlık olacağını belirtti. Boyraz, 'Engellileri temsil eden bir belediye başkanını içinde barındıramıyorsa CHP'de adalet de yoktur, vicdan da yoktur' dedi.

Chp İstanbul'da Avcılar Protestosu!

Partili Uyarısı: 'Turan Hançerli'nin Tekrar Atanmasını İstiyoruz'

Turan Hançerli'nin kırmızı çizgileri olduğunu söyleyen bir başka partili de, 'İstanbul'u yeniden kazanmak istiyorsak Avcılar'da Turan Hançerli, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu demek istiyorsak Turan Hançerli'nin tekrar atanmasını özellikle istiyoruz. Bunu açık ve net bir şekilde söylüyoruz' dedi.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Hangi Uçuşlar İptal Edildi?

Antalya'da Hangi Uçuşlar İptal Edildi?