Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Kulis Akşener’den şuursuz imama sert tepki: Haysiyetsiz

Akşener’den şuursuz imama sert tepki: Haysiyetsiz

Meral Akşener bir cami imamının, Suriyelileri övmek için Hatay'daki depremde hayatını kaybeden Türk vatandaşları için kullandığı ifadelere tepki gösterdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Akşener’den şuursuz imama sert tepki: Haysiyetsiz
KAYNAK: Haber Merkezi

İYİ Parti lideri Meral Akşener Konya'da bir cami imamının, Suriyelileri övmek için Hatay'daki depremde hayatını kaybeden Türk vatandaşları için kullandığı ifadelere sert tepki gösterdi. Öte yandan Akşener yerel seçimler için de 81 ilde aday çıkaracaklarını açıkladı.

"HAYSİYETSİZ"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yeni yasama yılının ilk grup toplantısında konuştu. Akşener Konya'da bir cami imamının, Suriyelileri övmek için Hatay'daki depremde hayatını kaybeden Türk vatandaşları için kullandığı ifadelere sert tepki gösterdi. Akşener "Sığınmacıların oluşturduğu tehditlere, tepki gösterenler; ırkçı olacak, tutuklanacak… Ama haysiyetsizin biri çıkacak, rahat rahat; Hatay'da, depremde şehit olan vatandaşlarımızın, cesetlerinin koktuğunu, ama bir Suriyelinin, “naaşının”, mis gibi koktuğunu söyleyecek, öyle mi? Türk olmaktan gurur duyanlar, saldırılara hedef olacak…Ama Türk milletine, alenen hakaret eden bir ahlaksıza, hakkında, “dostlar alışverişte görsün” misali, başlatılan bir inceleme dışında, hiçbir şey olmayacak, öyle mi? Allah aşkına, hiç mi utanmıyorsunuz" diyerek tepksi gösterdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ünlü oyuncu 2 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu 2 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti