Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kadın Toroslar Belediyesi'nde Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Kuruldu

Toroslar Belediyesi'nde Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Kuruldu

Mersin'in Toroslar ilçesinde, Toroslar Belediyesi bünyesinde Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü kuruldu. Başkan Yıldız'ın önderliğinde yapılan bu adım, kadınların ve ailelerin hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Toroslar Belediyesi'nde Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Kuruldu
KAYNAK: İHA

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız'ın liderliğinde, Toroslar ilçesinde kadına ve aileye verilen önem bir kez daha gösterildi. Belediye bünyesinde Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü kuruldu ve eski nikah memuru Ayşe Bulat, bu müdürlüğün başına getirildi.

Başkan Yıldız'ın Açıklamaları

Başkan Yıldız, Yunus Emre Kültür Merkezi'nde hizmet veren Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, müdür Ayşe Bulat'tan yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yıldız, kadınların kendi ayakları üzerinde durabilmesi ve yaşamlarını organize edebilmesi için bu müdürlüğü kurduklarını belirterek, "Kadın Danışma ve Çocuk Danışma birimleri de oluşturacağız. Dayanışma ilişkileriyle yeni bir dönem başlatacağız" dedi.

A W209125 01

Güçbirliği ve Destek

Başkan Yıldız, kadınlarla ilgili çalışmaların artık Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı alt birimlerde değil, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü çatısı altında yürütüleceğini vurguladı. Yıldız, kadınların hayatlarını kolaylaştıracak, sosyalleşmelerini sağlayacak projelere destek vereceklerini ve kadınların üretim süreçlerine aktif olarak katılacaklarını belirtti.

Kadınların Sesine Ses Katmak

Toroslar Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Ayşe Bulat ise Başkan Yıldız'ın talimatları doğrultusunda kadınların hayatlarını kolaylaştırmak için çalışacaklarını ifade etti. Bulat, kadınların ve çocukların sağlık, eğitim, kültür gibi birçok alanda söz sahibi olmalarını sağlayacak projeler üzerinde çalışacaklarını ve böylece mutlu aileler ve toplumlar için güçlü bir zincir oluşturacaklarını dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Suriye Devlet Başkanı Esad'ın Eşi Esma Esad'a Lösemi Teşhisi Konuldu

Suriye Devlet Başkanı Esad'ın Eşi Esma Esad'a Lösemi Teşhisi Konuldu