Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kadın Sevgilisinin karısı gelince pencereden kaçtı, yere çakıldı!

Sevgilisinin karısı gelince pencereden kaçtı, yere çakıldı!

Sevgilisinin karısı evi basınca pencereden kaçmaya çalışan kadın uzun süre asılı kalmaya dayanamadı. Yere çakılan kadın sosyal medyada viral oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sevgilisinin karısı gelince pencereden kaçtı, yere çakıldı!

Nihat Saraç

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü kısa sürede viral olmayı başardı. Görüntüde, sevgilisinin karısının evi basması üzerine gizli aşklarının ifşa edilmemesi için pencereden kaçmaya çalışan bir kadın yer alıyor. Kadın, pencerenin dışına tutunarak dakikalarca bekledi ancak gücü daha fazla yetmeyince çaresiz bir şekilde yere düştü.

Karısı eve geldi

Görüntüde, sevgilisinin karısının eve geldiğini öğrenen adam, sevgilisini pencereden kaçmaya ikna ediyor. Kadın pencereden dışarı çıkarak dakikalarca asılı bir şekilde beklerken o anlarda bir görgü tanığı tarafından saniye saniye kaydedildi.

Pencerde asılı kaldı

Pencereye tutunarak bekleyen genç kadın kısa bir süre sonra daha fazla dayanamadı ve elleri kaydı. İç çamaşırıyla yere düşen kadın koşarak olay yerinden uzaklaştı.1024xauto-3

Görüntüler sosyal medyada kısa sürede yayılarak büyük ilgi gördü. Birçok sosyal medya kullanıcısı, kadının düştüğü anı şaşkınlıkla izlerken, bazıları da kadının yaşadığı korkuyu anladığını ifade etti.

Görüntülerin ardından, kadının kimliği ve olayın yaşandığı yer hakkında henüz bir bilgi paylaşılmazken, polisin olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Furkan Vakfı: Annenin diz kapağının üstü tahrik eder

Furkan Vakfı: Annenin diz kapağının üstü tahrik eder