Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Kadın Sakarya'da Sevgilisini Başından Vurarak Ağır Yaralayan Cani Tutuklandı

Sakarya'da Sevgilisini Başından Vurarak Ağır Yaralayan Cani Tutuklandı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde, sevgilisini başından vurarak ağır yaralayan S.S. adlı şahıs yakalandı ve tutuklandı. Olay, iş merkezindeki bir dairede gerçekleşti. Sehle G. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sakarya'da Sevgilisini Başından Vurarak Ağır Yaralayan Cani Tutuklandı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde yaşanan trajik olay, yerel halkı derinden sarstı. 5 Eylül gecesi, Orta Mahalle Kökçü Sokak üzerindeki bir iş merkezinin dairesinde meydana gelen olayda, Sehle G. (35) isimli kadın sevgilisi tarafından ağır şekilde yaralandı.

Gece saatlerinde meydana gelen patırtı ve silah sesleri, çevredeki vatandaşlar tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sehle G., başından vurulmuş olarak bulundu ve hemen Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Şahıs saklandığı yerde yakalanarak gözaltına alındı

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından şüpheli S.S.’yi yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Şüphelinin aracı Hendek ilçesinde boş olarak bulundu. Polis, kısa sürede S.S.’yi Hendek’te saklandığı yerde yakalayarak gözaltına aldı. Şahıs, olayda kullandığı silah ile birlikte yakalandı.

tutuklanarak cezaevine gönderildi

Gözaltına alınan S.S., emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Sehle G.'nin sağlık durumu hakkında henüz detaylı bir açıklama yapılmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Menteşe'deki Yangında Alevler Geceyi Aydınlattı

Menteşe'deki Yangında Alevler Geceyi Aydınlattı