Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kadın Nez Demir kimdir kaç yaşında nereli? Nez Demir ne iş yapıyor?

Nez Demir kimdir kaç yaşında nereli? Nez Demir ne iş yapıyor?

Dilan Polat ve Engin Polat soruşturması günden güne yeni gelişmelerle sürerken, dikkat çeken isimlerden biri de Nez Demir. Peki, Nez Demir kimdir, kaç yaşında, nereli ve hangi işleri yapmaktadır?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Nez Demir kimdir kaç yaşında nereli? Nez Demir ne iş yapıyor?

NEZ DEMİR KİMDİR?
Oyuncu ve sosyal medya fenomeni Nez Demir, 1987 yılında Kocaeli’nin Gebze ilçesinde dünyaya geldi. Baba tarafından aslen Rizelidir. Afyon Kocatepe Üniversitesi Pazarlama Bölümünden mezun oldu. Aynı zamanda İşletme Bölümü 2. Sınıf öğrencisi. 

Kariyerine özel bir bankada çalışarak başlayan Nez Demir, 8 yıl boyunca voleybol oynamış ve uzun yıllar rafting sporuyla ilgilenmiştir. Ancak daha sonra sosyal medya platformlarına adım atan Nez Demir, özellikle Instagram ve Vine üzerinden yaptığı videolarla tanınmaya başlamıştır. Bu süreçte birçok ünlü markadan reklam teklifleri almıştır.

İlk olarak İnstagram üzerinden videolar çekerek paylaşımlar yapmaya başladı. Daha sonra Vine videoları çekti. Birçok ünlü markadan reklam filmi teklifleri aldı.

Nez Demir, oyunculuğa 2018’de Facia Üçlü adlı filmde başladı, 2019’da vizyona giren O İş Bende ve Malazgirt 1071 filmlerinde de yer aldı. 

NEZ DEMİR GÜZELLİK MERKEZİNE NE OLDU?
Soruşturma kapsamında yer alan şirketler, Dilan Polat Güzellik ve Kozmetik Hizmetleri, Dilan Polat Estetik Sağlık Hizmetleri, Milda Gayrmenkul Otomotiv Sanayi, Dipomed Metikal Kozmetik, Dilan Mücevherat, Milan Polat İnşaat Turizm, Sıla Doğu Güzellik Kozmetik, Rise And Shine Kozmetik, Nez Demir Güzellik Merkezi, Engin Polat şahıs firması ve Engin Polat Alüminyum olduğu öğrenildi.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kastamonu'da çıkan yangın devam ediyor

Kastamonu'da çıkan yangın devam ediyor