Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Kadın Manisa'da Bir Kadın Eski Sevgilisi ve Çocuklarının Saldırısına Uğradı! Korkunç Görüntüler!

Manisa'da Bir Kadın Eski Sevgilisi ve Çocuklarının Saldırısına Uğradı! Korkunç Görüntüler!

Manisa'da, eski sevgilisi ve çocukları tarafından sokak ortasında sopalarla dövülen Fethiye Hurcanoğlu, "Evimde ölü bulunmak istemiyorum" diyerek yardım çağrısında bulundu. Olay güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken, saldırganlar gözaltına alındı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: Haber Merkezi

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, Fethiye Hurcanoğlu adlı kadın, eski sevgilisi ve çocuklarının saldırısına uğradı. Güvenlik kameraları tarafından an be an kaydedilen olayın ardından, saldırganlar gözaltına alındı. Hurcanoğlu, "Evimde ölü bulunmak istemiyorum" diyerek yardım talebinde bulundu.

2 Eylül Pazartesi gecesi yaşanan olayda, Hurcanoğlu'nun sevgilisi C.K. ve onun önceki evliliğinden olan çocukları Y.K., S.K., ve C.K., Hurcanoğlu'nun yaşadığı evin sokağına geldi. Burada yaşanan tartışmanın ardından, C.K. ve çocuklar Hurcanoğlu'nun elinden telefonunu aldı ve kadına sopalarla saldırdı. Sokak ortasında yaşanan bu şiddet olayında, Hurcanoğlu'nun annesi müdahale ederek kızı kurtardı.

Güvenlik Kamerasına yansıdı

Saldırı, sokağa yerleştirilmiş bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Olayın ardından polis ekipleri, C.K. ve çocukları gözaltına aldı. Yapılan işlemlerin ardından mahkemeye sevk edilen dört kişi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Hurcanoğlu'nun Çağrısı ve Güvenlik Endişesi

Saldırıya uğrayan Fethiye Hurcanoğlu, yaşadığı korku ve endişeyi şu sözlerle dile getirdi: “Bundan 6 yıl önce dini nikah yaptık. Bu evlilik 3 ay önce bitti. Eski dini nikahlı eski eşim bu durumu hazmedemeyerek beni sosyal medyada kötülemeye başladı. İki gün önce evimin önüne gelip telefonumu gasp etti. Sonra da oğluyla birlikte beni sopalarla dövdüler. Annem balkondan görüp aşağıya inmesiyle berber anneme de hakaret ettiler. Arabayla giderken üzerime sürdüler. Darp raporlarım ve şikayetim var. Ben evde ölü mü bulunacağım? Ben yarın bugün evimde ya da çocuğumla dışarı çıktığımda öldürülmek istemiyorum. Evimde ölü bulunmak istemiyorum. Benim sesimi duyun.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Genç sporcuların tercihi Kepez Spor Merkezi oldu

Genç sporcuların tercihi Kepez Spor Merkezi oldu