Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Kadın Konya’da Trafik Kazası: 19 Yaşındaki Genç Kız Hayatını Kaybetti

Konya’da Trafik Kazası: 19 Yaşındaki Genç Kız Hayatını Kaybetti

Konya'nın Kulu ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan 19 yaşındaki Halime Küçükkocabaş, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili sürücü gözaltına alındı, soruşturma sürüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konya’da Trafik Kazası: 19 Yaşındaki Genç Kız Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Konya'nın Kulu ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan 19 yaşındaki Halime Küçükkocabaş, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza, sabah saatlerinde Konya-Ankara Karayolu üzerinde meydana geldi.

Kaza, Alparslan Mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Ankara'dan Konya istikametine seyir halinde olan 06 ELD 436 plakalı Skoda marka otomobilin sürücüsü H.C., yolun karşısına geçmekte olan Halime Küçükkocabaş'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle genç kız metrelerce savruldu ve olay yerinde ağır yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Halime Küçükkocabaş'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Genç kızın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Sürücü Gözaltında, Soruşturma Başlatıldı

Olay sonrası, sürücü H.C. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili olarak geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Faiz oranları güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık getirisi açıklandı

Faiz oranları güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık getirisi açıklandı