Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Kadın Konya'da Kıskançlık Tartışması Sonucu Kadın Öldürüldü

Konya'da Kıskançlık Tartışması Sonucu Kadın Öldürüldü

Konya'da boşanma aşamasındaki eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen kadının, alışverişe gitme teklifini kabul ettiği ve kıskançlık yüzünden öldürüldüğü belirlendi. Zanlı koca, olay sonrası karakola giderek teslim oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konya'da Kıskançlık Tartışması Sonucu Kadın Öldürüldü
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Konya'nın merkez Selçuklu ilçesi'ne bağlı Hüsamettin Çelebi Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde yaşanan trajik olayda, Bekir Durmaz (53) boşanma aşamasındaki eşi Elif Durmaz (37)'ı alışverişe gitme teklifinde bulunarak otomobile aldı. Elif Durmaz, çocuklarının ihtiyacı için eşinin teklifini kabul ederek yola çıktı.

Otomobilde kıskançlık nedeniyle başlayan tartışma, hızla büyüyerek şiddetli bir kavgaya dönüştü. Bu esnada, Bekir Durmaz, yanında bulunan bıçakla eşini vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Polis Merkezine Teslim Oldu

Olayın ardından Bekir Durmaz, 42 ADD 102 plakalı otomobil ile Özalkent Polis Merkezine giderek teslim oldu. Polis memurlarına eşini bıçakladığını beyan eden Bekir Durmaz, gözaltına alındı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, Elif Durmaz'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini doğruladı.

Elif Durmaz'ın cenazesi, polis incelemesinin ardından otopsi için Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Bekir Durmaz ise emniyetteki ilk ifadesinde, “Eşimle ayrılık aşamasında olduğumuz için bir süredir ayrı yaşıyorduk. Çocukların ihtiyacı için alışverişe çıktık. Bu sırada kıskançlık nedeniyle kavga çıktı. Yanımda bulunan bıçakla olay gerçekleşti. Daha sonra en yakın karakola gittim” şeklinde beyanda bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul barajlarında son durum: Doluluk oranı yüzde 50'nin altına indi

İstanbul barajlarında son durum: Doluluk oranı yüzde 50'nin altına indi