Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kadın Konya'da Anne ve Kızı Sil*hlı S*ldırıya Uğradı: O Anlar Cep Telefonuna Yansıdı

Konya'da Anne ve Kızı Sil*hlı S*ldırıya Uğradı: O Anlar Cep Telefonuna Yansıdı

Konya'nın Selçuklu ilçesinde anne ve kızının sokak ortasında silahlı saldırıya uğraması, çevredeki bir vatandaşın cep telefonuna yansıdı. Saldırı sonrası anne ve kızı hastaneye kaldırıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konya'da Anne ve Kızı Sil*hlı S*ldırıya Uğradı: O Anlar Cep Telefonuna Yansıdı
KAYNAK: İHA

Konya'nın Selçuklu ilçesinde Hocacihan Mahallesi Alemdar Caddesi'nde saat 22.00 sıralarında korkunç bir silahlı saldırı gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, tekel bayisi işletmecisi M.A. ile anne Raziye H. ve kızı Nazlı H. arasında iş yerinde henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşerek iş yerinin dışına taştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine, M.A. pompalı tüfeğiyle anne ve kızının bacaklarına ateş açtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahale olay yerinde yapılırken, anne ve kızı ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. İlk bilgiler doğrultusunda, yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Saldırı Anı Cep Telefonuna Yansıdı

Saldırı anı, olay yerinde bulunan bir vatandaşın cep telefonuna yansıdı. Görüntülerde, anne ve kızının vurulup yere düşmesi ve sağlık ekiplerinin ilk müdahalede bulunması anları yer aldı. Bu görüntüler, saldırının şiddetini ve yaşanan anı net bir şekilde gözler önüne serdi.

Şüpheli Gözaltına Alındı

Saldırıdan sonra M.A., polis ekipleri tarafından silahla birlikte gözaltına alındı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı ve soruşturmanın detayları araştırılmakta.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrail Ordusunun Gazze'deki Okula Yönelik Saldırısında 100'den Fazla Ölü

İsrail Ordusunun Gazze'deki Okula Yönelik Saldırısında 100'den Fazla Ölü