Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kadın Kemer Kadınları Nakış Nakış İşliyor!

Kemer Kadınları Nakış Nakış İşliyor!

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in eşi Ümmü Şahin, Aksu Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı olarak Kemerağzı Gaye Sitesi Sosyal Tesislerinde hizmet veren örgü kursunu ziyaret etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kemer Kadınları Nakış Nakış İşliyor!
MUHABİR: Aksu/Bülten

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in eşi Ümmü Şahin, Aksu Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı olarak Kemerağzı Gaye Sitesi Sosyal Tesislerinde hizmet veren örgü kursunu ziyaret etti. Şiş ve Tığ Örücülüğünde Eldiven Örme Kursu eğitmenlerinden Gamze Ukay’dan verilen eğitimler hakkında bilgi alan Şahin, kursiyerlerle bir araya geldi.

Ümmü Şahin’den Kursiyerlere Destek

Ümmü Şahin, evde, tarlada, farklı iş kollarında, kısacası hayatın her alanında aktif olan kadınlarla zaman zaman bir araya gelerek, gönül buluşmaları yapıyor. Aksu Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı örgü kursunu ziyaret ederek, kurs eğitmenleri ve kursiyerlerle bir araya geldi.

Kursiyerlerin El Emeği Göz Nuru Örgüleri

Boş zamanlarını değerlendirmek ve aile ekonomisine katkı sağlamak amacıyla yaptıkları el emeği göz nuru örgülerine hayran kalan Şahin, kurs eğitmeni Gamze Ukay’a ve Gaye Sitesi yönetimine teşekkür etti. Bu ziyaret, Şahin’in toplumla olan etkileşimini ve yerel halkın yeteneklerini destekleme çabalarını gösteriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Altın fiyatları yükselişte! Güncel gram ve çeyrek altın fiyatları neler?

Altın fiyatları yükselişte! Güncel gram ve çeyrek altın fiyatları neler?