Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Kadın İzmir'de Balıkçı Teknesinin Buzluğunda Kadın Ces*di Bulundu

İzmir'de Balıkçı Teknesinin Buzluğunda Kadın Ces*di Bulundu

İzmir Karşıyaka'da balıkçı barınağında bağlı bir teknede, derin dondurucuda genç bir kadına ait ces*t bulundu. Ces*din kokmaması için tekneye çuvallarla buz taşıyan tekne sahibi gözaltına alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İzmir'de Balıkçı Teknesinin Buzluğunda Kadın Ces*di Bulundu
KAYNAK: İHA

İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki Bostanlı İskelesi yakınlarında bulunan balıkçı barınağında, bağlı halde bulunan bir teknede akılalmaz bir olay yaşandı. Dün akşam saatlerinde polis ekiplerine gelen ihbar üzerine olay yerine gelen ekipler, teknede yaptıkları incelemelerde derin dondurucu içinde genç bir kadının cesedine rastladı. Savcının ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sonrasında ceset İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda, teknede bulunan cesedin Hilmiye Tuğba Esgin (26) olabileceği değerlendirildi ve genç kadının yakınlarına haber verildi. İzmir Adli Tıp Kurumu morguna giden Hilmiye Tuğba Esgin'in kız kardeşi, cesedin kardeşine ait olduğunu teşhis etti.

Şüpheli Gözaltına Alındı

Olayın şüphelisi olarak tekne sahibi Şenol A. polis ekiplerince gözaltına alındı. Şüphelinin cesedin kokmaması için tekneye çuvallarla buz taşıdığı öğrenildi. Bu dehşet verici olay, bölge sakinlerinde büyük bir şaşkınlık ve üzüntü yarattı.

Soruşturma Devam Ediyor

İzmir Karşıyaka'da balıkçı barınağında yaşanan bu trajik olayla ilgili polis ekipleri ve savcılık soruşturmayı sürdürüyor

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray’dan Baran Demiroğlu’nu kiralık olarak kadrosuna kattı

Galatasaray’dan Baran Demiroğlu’nu kiralık olarak kadrosuna kattı