Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kadın Genç Kadının Teknedeki Buzlukta Ces*di Bulunmuştu: Katil Zanlısı Kova Kova Buz Taşımış

Genç Kadının Teknedeki Buzlukta Ces*di Bulunmuştu: Katil Zanlısı Kova Kova Buz Taşımış

İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki bir balıkçı barınağında, derin dondurucuda bir kadına ait ceset bulundu. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde katil zanlısı Ş.A.'nın cesedi saklamak için buz taşıdığı anlar yer aldı. Cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini itiraf eden zanlı tutuklandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Genç Kadının Teknedeki Buzlukta Ces*di Bulunmuştu: Katil Zanlısı Kova Kova Buz Taşımış
KAYNAK: İHA

İzmir'in Karşıyaka ilçesi, 7 Ağustos akşamı kan donduran bir olayla sarsıldı. Bostanlı İskelesi yakınlarındaki balıkçı barınağında bir teknede, derin dondurucu içinde 26 yaşındaki bir kadına ait ceset bulundu. Hilmiye Tuğba Esgin olduğu tespit edilen maktulün boğularak öldürüldüğü belirlendi.

Karşıyaka'daki balıkçı barınağından gelen ihbar üzerine olay yerine intikal eden polis ekipleri, teknede incelemelerde bulundu. Savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin detaylı çalışmaları sonucunda, cesedin kimliği tespit edildi ve İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Şüpheli Hareketler Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Korkunç olayla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde, şüpheli Şenol A.'nın teknede Hilmiye Tuğba Esgin ile buluştuğu ve daha sonra teknede buz taşıdığı anlar yer aldı. Bu görüntüler, zanlının cesedi saklamak için planlı hareket ettiğine işaret ediyor.

Kıskançlık Cinayeti İtirafı

Cinayetin şüphelisi Şenol A., emniyette verdiği ifadede, Hilmiye Tuğba Esgin ile bir süredir birlikte yaşadıklarını ve kıskançlık nedeniyle çıkan bir tartışma sonrasında cinayeti işlediğini itiraf etti. Zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan diğer şüpheliler, Ş.A.'nın eşi D.A. ve K.B.Ö., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Cinayet Sonrası Tutuklama

Emniyetteki işlemlerinin ardından Ş.A., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da depremzede 18 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Hatay'da depremzede 18 aylık yaşam mücadelesini kaybetti