Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kadın Falçatayla yaralamaya 25 yıl

Falçatayla yaralamaya 25 yıl

Eski eşi tarafından falçata ile saldırıya uğrayan Meral Demir Fesli’nin ve eşi Erden Fesli’nin sanık Abdurezzak Aydın’a açtığı dava, Antalya 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından karara bağlandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Falçatayla yaralamaya 25 yıl

Antalya Kepez ilçesinde sanık Abdurezzak Aydın, boşandığı Meral Demir Fesli’nin ve Erden Fesli’nin evine girerek falçata ile saldırdı. Hastaneye götürülen çift, polise şikayetleri üzerine Aburezzak Aydın gözaltına alındı. Antalya 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi tutuklu yargılanan Aydın’a, 20 Aralık 2022 tarihinde 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

25 YIL HAPİS CEZASI

Antalya 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi 20 Aralık 2022’de gerçekleşen duruşmada sanık Abdurezzak Aydın’a, Meral Demir Faslı’ya yönelik saldırıdan dolayı 14 yıl, Erden Fesli’ye yönelik saldıran dolayı 11 yıl, toplamda 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

OLAY NASIL OLMUŞTU?

Meral Demir Fesli’nin ve sanık Abdurezzak Aydın’ın ortak iki çocuklarının olduğu boşanma protokolünde, Meral Demir Fesli’nin oturduğu ev çocuklarla yaşaması için ona verilmişti. Abdurezzak Aydın, 26 Mart 2022 tarihinde Meral D. Fesli’yi arayarak, “Sen başkası ile evlenemezsin. Seni öldürürüm. Seni yaşatmayacağım. Ben evin önünde bekliyorum geldiğinde seni öldüreceğim. O adam evi terk etsin, terk etmezse ikinizi de öldüreceğim” diyerek tehdit etmişti. Abdurezzak Aydın boşandığı eşi Meral Demir Fesli’nin yanına, 6 Nisan 2022 tarihinde iki çocuğunu görmeye gitmiş, Abdurezzak Aydın kapıyı içeriden kilitleyerek, yanında taşıdığı falçata ile eski eşi Meral Demir Fesli ile Erden Fesli’ye saldırmıştı. Kanlar içinde bulunan çift, ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye götürülürken, saldırgan Aydın olay yerinde gözaltına alınarak polis merkezine götürülmüştü. Daha sonra saldırgan Aydın tutuklanarak cezaevine gönderilmiş ve olayla ilgili dava açılmıştı.

Stajyer Muhabir Ceren Sümbül

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kılıçdaroğlu’na Antalya’da sevgi seli

Kılıçdaroğlu’na Antalya’da sevgi seli