Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kadın Ev sahibi yaşlı kadına kiracı kabusu: Kalçası kırılan 101 yaşındaki kadın hastaneye kaldırıldı

Ev sahibi yaşlı kadına kiracı kabusu: Kalçası kırılan 101 yaşındaki kadın hastaneye kaldırıldı

İstanbul'da 101 yaşındaki Mihane Akdere ve kiracısı arasında çıkan tartışmada yaşlı kadın kalçasını kırdı. Olay güvenlik kameralarına yansıdı ve tartışma büyüyerek adli boyuta taşındı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ev sahibi yaşlı kadına kiracı kabusu: Kalçası kırılan 101 yaşındaki kadın hastaneye kaldırıldı
KAYNAK: İHA

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde, 101 yaşındaki Mihane Akdere ve kiracısı Ali K. arasında çıkan tartışma, yaşlı kadının kalçasının kırılmasıyla sonuçlandı. Olay, 2 Ağustos günü sabah saatlerinde Düğmeciler Mahallesi'nde yaşandı. Mihane Akdere, kiracısına bisikletini bırakmaması gerektiğini belirttiğinde, tartışma büyüdü.

Tartışma anı, binanın güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, Ali K.'nın bisikleti hızla çekmesiyle yaşlı kadının yere düştüğü ve acı içinde kaldığı görüldü. Kiracı, kadının yardım çığlıklarını duymazdan gelerek bisikleti tekrar eski yerine koydu. Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınan Akdere'nin kalçasında iki ayrı kırık olduğu tespit edildi.

Oğlu Muhammet Akdere'nin Açıklama Yaptı

Mihane Akdere'nin oğlu Muhammet Akdere, annesinin maruz kaldığı duruma büyük tepki gösterdi. Muhammet Akdere, "Annem bisikletin konulmamasını rica etti. Kiracımız Ali K. ise inat ederek bisikleti koydu. Annem bisikleti alıp binanın önüne bırakmak istediğinde, Ali K. bisikleti çekerek annemin düşmesine sebep oldu. Annem 101 yaşında ve bu durum onu çok etkiledi. Annem yere düşüp bağırırken, Ali K. hiçbir şey olmamış gibi davrandı" dedi.

Kiracının En Ağır Cezayı Almasını İstiyoruz

Olayın ardından, Ali K. hakkında şikayette bulunuldu. Muhammet Akdere, "Annem yere düştüğünde kiracımız hiçbir yardımda bulunmadı. Annemin kalçası kırık, ya yatalak kalacak ya da riskli bir ameliyat geçirecek. Bu olay kabul edilemez ve kiracının en ağır cezayı almasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Osmaniye Kadirli'de icradan satılık 2.308 m² arsa

Osmaniye Kadirli'de icradan satılık 2.308 m² arsa