Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kadın Eski CHP Başkanı Fatma Köse'den İmalı Paylaşım

Eski CHP Başkanı Fatma Köse'den İmalı Paylaşım

Fatma Köse, sosyal medya platformu X'ten yaptığı paylaşımda 15. Olağan Kadın Kolları Kurultayı'ndan fotoğraflar paylaşarak, "İlahi adalet diye bir terazi var. Asla şaşmaz. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz. Gönlü kırılan sabretsin." ifadelerini kullandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eski CHP Başkanı Fatma Köse'den İmalı Paylaşım
MUHABİR: Kardelen Özdemir

Eski CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, sosyal medya platformu X'ten yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Köse, 15. Olağan Kadın Kolları Kurultayı'ndan fotoğraflar paylaşarak, "15.Kadın Kolları Kurultayı kutlu olsun.." ifadelerini kullandı. Bu mesajın devamında ise, "İlahi adalet diye bir terazi var. Asla şaşmaz. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz. Gönlü kırılan sabretsin." diyerek, imalı bir gönderme yaptı.

Fatma Köse'nin bu paylaşımı, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı iken, Aylin Nazlıaka'nın dönemin CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve CHP Genel Merkezi'nin desteğiyle seçimden kısa bir süre önce adaylığını açıklayarak seçimi kazanmasına gönderme olarak değerlendirildi.

Chp Fatma Köse

Fotoğrafları Sosyal Medyada Yer Alması Engellendi

Fatma Köse, kurultayda yaptığı konuşmada da Aylin Nazlıaka'yı sert bir dille eleştirdi. Köse, kurultaya davet edilmediğini belirtirken, eski bir genel başkan olarak salonun arka sıralarında oturduğunu ifade etti. Ayrıca, Nazlıaka döneminde örgütlerle yaptığı çalışmalarda fotoğraflarının sosyal medyada yer almasının engellendiğini de vurguladı.

Köse, ilahi adalet vurgusuyla, hakkının yenildiğini ima ederken, Aylin Nazlıaka'nın da benzer bir durumu yaşadığına dikkat çekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mimarlar Odası’nda Skandal! Kapılar Eski Başkana Kapatıldı

Mimarlar Odası’nda Skandal! Kapılar Eski Başkana Kapatıldı