Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Kadın Erdek’te Eski Eş D*hşeti: Kadın Karnından Bıç*klandı

Erdek’te Eski Eş D*hşeti: Kadın Karnından Bıç*klandı

Balıkesir'in Erdek ilçesinde eski eşini karnından bıç*klayan saldırgan olay yerinden kaçtı. Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken polis, saldırganın peşine düştü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erdek’te Eski Eş D*hşeti: Kadın Karnından Bıç*klandı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Balıkesir'in Erdek ilçesi, korkunç bir şiddet olayıyla sarsıldı. Olay, Sahil Çuğra Mevkii Mahallesi 5065. Sokak'ta yaşandı. 

İddialara göre, S.A. isimli şahıs, boşandığı eski eşi Y.Y.’nin evine giderek, aralarında çıkan tartışma sonrasında Y.Y.’yi karnından bıçakladı. Saldırgan, kadını yaraladıktan sonra hızla olay yerinden kaçtı.

Yaralı kadın hastaneye kaldırıldı

Saldırı sonrası ağır yaralanan Y.Y., çevredeki vatandaşların çağrısı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kadının durumu hakkında henüz net bir bilgi verilmezken, tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Polis, kaçan saldırganı arıyor

Saldırının ardından kaçan S.A. isimli şahsın yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı bir arama çalışması başlattı. Erdek’te büyük yankı uyandıran bu olayın ardından, mahalle sakinleri yaşanan dehşet verici saldırının şokunu yaşadı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürürken, saldırganın yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Altındağ’da K*nlı Pusu: Eski Eşinin Kocasını P*mpalı Tüf*kle Yaraladı

Altındağ’da K*nlı Pusu: Eski Eşinin Kocasını P*mpalı Tüf*kle Yaraladı