Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Kadın Denizli'de korkunç olay! Eşini onlarca kez bıçakladı

Denizli'de korkunç olay! Eşini onlarca kez bıçakladı

Denizli'de kendisinden boşanmak istediği için 16 bıçak darbesi vurulan kadın, şikayetçi olmadığı kocası, hakkında açılan kamu davası çerçevesinde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Denizli'de korkunç olay! Eşini onlarca kez bıçakladı
KAYNAK: İHA

Olayın Yaşandığı Yer ve Tarih

Denizli ilinin Pamukkale ilçesine bağlı Hacıkaplanlar Mahallesi'nde, 6 gün önce talihsiz bir olay yaşandı.

AW057930_01

Olayın Tanıkları

Bu olayda, Gülderen Ş. (26) adındaki kadın, kocası Beytullah Ş. (26) tarafından eşinden boşanmak istediği gerekçesiyle sokak ortasında şiddete maruz bırakıldı. Olayı gören vatandaşlar arasında bulunan bazı cesur insanlar, bir esnafın dışarıda sergilediği boş kavanozları kullanarak saldırgana müdahale etmeye çalıştı.

AW057930_04

Saldırganın Eylemi

Kocası Beytullah Ş., elindeki bıçakla kadına birkaç darbe vurduktan sonra saçından tutarak onu 30 metre sürükledi ve yere yatırarak darp etmeye çalıştı. Son bir hamlede, kadının boyun ve sırt bölgesine birkaç kez daha bıçak sapladı. Elindeki bıçak kalabalık tarafından alındı, ve saldırgan yere düştü. Şans eseri, linç edilmekten son anda kurtarıldı.

AW057930_03

Kadının Durumu

Kadın, bu korkunç saldırı sırasında vücudunun çeşitli bölgelerinden 16 bıçak darbesi aldı. Neyse ki, esnaf ve vatandaşların müdahalesi sayesinde ölümcül bir darbe almadı. Tedavi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı ve 3 gün sonra hastaneden taburcu edildi.

Kocanın Durumu

Kadın, kocası Beytullah Ş.'den şikayetçi olmadı. Ancak Beytullah Ş., linç girişimi sonucu vücudunda 36 kırıkla hastaneye kaldırıldı. Tedavisinin tamamlanmasının ardından gözaltına alındı ve işlemleri sonucunda Denizli Adliyesi'ne sevk edildi. Açılan kamu davası nedeniyle Beytullah Ş., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Araç sahiplerini üzecek haber! Araç muayene ücretlerine büyük zam geliyor!

Araç sahiplerini üzecek haber! Araç muayene ücretlerine büyük zam geliyor!