Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Kadın Balıkesir’de Kayıp Kadın Bulundu: Kişisel Sorunlar Nedeniyle Saklanmış

Balıkesir’de Kayıp Kadın Bulundu: Kişisel Sorunlar Nedeniyle Saklanmış

Balıkesir'de kaybolduğu bildirilen Öznur Sarıoğlu, kişisel sorunları nedeniyle kendi isteğiyle saklanmış olarak bulundu. Sağlık durumu iyi, arama ekipleri tarafından bulunarak Kumköy Mahallesi'ne getirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Balıkesir’de Kayıp Kadın Bulundu: Kişisel Sorunlar Nedeniyle Saklanmış
KAYNAK: İHA

Balıkesir'in Gönen ilçesinde 7 Ağustos 2024 tarihinde kaybolduğu bildirilen Öznur Sarıoğlu (41) dört günlük yoğun arama çalışmaları sonucunda bulundu. Kumköy Mahallesi'nde gerçekleşen arama çalışmalarına jandarma, AFAD ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarından oluşan yaklaşık 120 kişilik bir ekip katıldı. İlk etapta arama çalışmalarından sonuç alınamadı.

12 Ağustos günü, sivil jandarma personelinin yaptığı araştırma sırasında, daha önce arama yapılan bölgede Öznur Sarıoğlu'nun görüldüğü bilgisi elde edildi. Bu bilgi doğrultusunda ekipler, Sarıoğlu'nu Kumköy Mahallesi'ne giriş yolu üzerinde buldu.

Sağlık Durumu İyi

Yapılan sağlık kontrollerinde Sarıoğlu'nun herhangi bir sağlık sorunu olmadığı tespit edildi. Sarıoğlu'nun, kişisel sorunlar nedeniyle ormanlık alana saklandığı ve arama faaliyetlerini gördüğü halde kendi isteğiyle geri dönmeyi tercih etmediği öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana’da Eve Ateş Açan Şahıs Yakalandı

Adana’da Eve Ateş Açan Şahıs Yakalandı