Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Kadın Akdeniz İncileri Kooperatifi Üreten Kadınlar İçin Çalışıyor

Akdeniz İncileri Kooperatifi Üreten Kadınlar İçin Çalışıyor

Kadınların toplumun her alanında daha çok yer alması gerektiğini ifade eden Akdeniz İncileri Kadın Girişimci Üretim ve Pazarlama Kooperatifi yöneticilerine nazik ziyaretleri sebebiyle teşekkür eden Songül Başkaya kadınların, ekonomik hayatta daha etkin olması gerektiğini ifade etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Akdeniz İncileri Kooperatifi Üreten Kadınlar İçin Çalışıyor
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Kadınların toplumun her alanında daha çok yer alması gerektiğini ifade eden Akdeniz İncileri Kadın Girişimci Üretim ve Pazarlama Kooperatifi yöneticilerine nazik ziyaretleri sebebiyle teşekkür eden Songül Başkaya kadınların, ekonomik hayatta daha etkin olması gerektiğini ifade etti. Ziyarette CHP Önceki Dönem İl Kadın Kolları Başkanı Aygül Kılıç'ta yer aldı. 

Akdeniz İncileri Kooperatifi Üreten Kadınlar İçin Çalışıyor
Ziyarette CHP önceki dönem Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Aygül Kılıç da yer aldı. Akdeniz İncileri Kadın Girişimci Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Başkanı Serap Sayan ise yaptığı açıklamada, “Amacımız kadın istihdamını ileriye taşıyabilmek. Evde kadınların ürettiği ürünleri pazarlama imkanı sunabilmek için yola çıktık. Birlikte başladığımız bu organizasyon aslında yıllar öncesine dayanıyor. Şu an tam zamanı ve hazır olduğumuzu düşündüğümüz için 2024 yılında temelimiz sağlam olarak bu yola çıktık. Kadın istihdamını arttırmak, ev ekonomisine katkı yapmak isteyen kadınların, belediyeler ve diğer sivil toplum örgütleri ile buluşturarak başarılı projelere ve etkinliklere imza atmak istiyoruz. Kadınların ekonomik alanda daha etkin ve aktif olmalarına ön ayak olmak istiyoruz. Toplumun her alanında kadınların daha aktif ve önemli rollerde olmasının, ekonomik iyileşme ile birlikte olacağını düşünüyoruz. Bu yüzden kadınların ürettiği ele emeği ürünleri alıcı ile buluşturarak üreten kadınlar için çalışmayı hedefliyoruz” dedi.

Akdeniz İncileri Kooperatifi Üreten Kadınlar İçin Çalışıyor

KOOPERATİFTE KİMLER VAR? 

Kadınların üretim alanında daha etkin bir rol alarak ekonomik kazanç sağlamalarını hedeflediği kooperatif, yönetiminde Başkan Serap Sayan, Başkan Yardımcısı Dilek Yongacı ve Denetleme Kurulu Başkanı Ayla Meral yer alıyor. Kooperatifin kurucu ortakları arasında ise Havva Serin, Asuman Cengiz, Havva Sümer, Sevim Kocatopha, Damla Uçar Akın, Funda Elçi, Demet Akın, Gülperi Kartoğlu, Mine Çandır, Gülnaz Çetin Özel ve Canan Yörük gibi isimler yer alıyor. 
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milli Eğitim Bakanı’ndan devamsızlık açıklaması

Milli Eğitim Bakanı’ndan devamsızlık açıklaması