Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Kadın 16 Eylül Cumartesi gününde burçları neler bekliyor?

16 Eylül Cumartesi gününde burçları neler bekliyor?

Günlük burç yorumlarına göre 16 Eylül Cumartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

5 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
16 Eylül Cumartesi gününde burçları neler bekliyor?

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün, diğer insanlarla ilişkilerin, senin için ön planda olacaktır. Gün genelinde, partnerinle ya da çocuklarınla ilişkilerinde, öz değer algını sorgulayabilir, bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Partnerinin, çocuklarının sağlığı ile ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Akşam saatlerinde ise, eski birlikteliklerinden haber alabilirsin veya ilişkilerinde geçmiş konular tekrar gündemine gelebilir. Bugün Merkür Retrosunun bitmesiyle, ticari işlerinde, sağlık konuları ile ilgili işlerinde, görüşmelerinde çözümlenmeler olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün sağlık konuları ve günlük işler senin için ön plana çıkıyor. Gün genelinde aile bireyleriyle ilişkilerinle ilgili yoğun gündemlerin olabilir. Fikir ayrılıkları da gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde ise, sağlığınla ilgili bazı hassasiyetlerin ya da günlük işlerinle ilgili bazı angaryaların olabilir. Bugün Merkür Retrosu'nun bitmesiyle, aşk hayatında iletişim daha rahat akacaktır. Partnerinle ya da çocuklarınla iletişimin aktif olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün, aşk hayatın ve çocukların senin için ön planda olacaktır. Gün genelinde, yakın çevrendeki kişilerle, kardeşlerinle, dostlarınla bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Fikir ayrılıkları ve anlaşmazlıklar yaşaman ve abartmaya eğilim göstermen de mümkün. Akşam saatlerinde ise, partnerinle ilişkinde, geçmiş konular gündeme gelebilir veya eski birlikteliklerinden haber alabilirsin. Bugün Merkür Retrosu'nun bitmesiyle, aile bireyleriyle iletişiminde ya da gayrimenkul konuları ile ilgili çözümlenmeler yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün evin ve ailen senin için ön planda olacaktır. Gün genelinde sosyal ilişkilerinle ilgili, arkadaşlarınla ilgili yoğun gündemlerin olabilir. İlişkilerinde öz değer algını sorgulayabilirsin. Akşam saatlerinde ailenle ilişkilerinde, geçmişteki konular tekrar gündeme gelebilir, geçmişi yad edebilirsin. Bugün Merkür Retrosu'nun bitmesiyle, ticari işlerindeki ve iletişimdeki tıkanıklıklar açılmaya başlayacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün yakın çevrendeki kişiler ve ticari işlerin senin için ön planda olacaktır. Gün genelinde, gerek sosyal gerekse özel ilişkilerinle ilgili yoğun gündemlerin olabilir. Konuları abartmamaya dikkat etmende fayda var. Akşam saatlerinde ise, eski tanıdıklarından haber alabilirsin. Bugün Merkür Retrosu'nun bitmesiyle, kendi sağlığın, yakınlarının sağlığı ve de maddi konularla, ticari işlerinle ilgili tıkanıklıklar çözülmeye başlayacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün maddi konular ve sağlık konuları senin için ön planda olacaktır. Gün genelinde özel ve sosyal ilişkilerinle ilgili birtakım gündemler, görüşmeler ve geri planda sorgulamalar olabilir. Akşam saatlerinde ise, sağlığınla ilgili hassasiyetler ya da maddi konularla, işinle ilgili geriye çeken koşullar olabilir. Bugün Merkür Retrosu'nun bitmesiyle, iletişimin daha rahat akacak ve ticari işlerinle ilgili tıkanıklıklar açılacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün dış görünüşün, beden sağlığın ve kişisel ihtiyaçların senin için ön planda olacaktır. Gün genelinde sosyal ilişkilerinle ilgili, arkadaşlarınla ilgili yoğun gündemlerin olabilir. Fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise enerjin bir miktar düşük olabilir. Aynı zamanda geçmiş konular tekrar önüne gelebilir. Bugün Merkür Retrosu'nun bitmesiyle, yakın çevrendeki kişilerle, dostlarınla, kardeşlerinle ilişkilerinde, bir süredir devam eden sorgulamaların sonuç verebilir, önemli farkındalıklar yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün sağlık konuları, iç dünyan ve geri plandaki konular senin için öne çıkıyor. Gün genelinde partnerinle ya da eşinle ilişkinde anlaşmazlıklar yaşayabilir, bir şeyleri abartmaya eğilim gösterebilirsin. Akşam saatlerinde ise sağlığınla ilgili hassasiyetlerin ya da kafana taktığın konular olabilir. Bugün Merkür Retrosu'nun bitmesiyle arkadaşlarınla ilişkinde geçmiş konular önüne gelebilir veya eski tanıdıklarınla bir araya gelebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün sosyal çevren ve arkadaşların senin için ön planda olacaktır. Gün genelinde uzaktaki tanıdıklarınla, sosyal ya da özel ilişkilerinle ilgili bazı gündemler, görüşmeler olabilir fakat önyargıya ve abartıya dikkat etmende fayda var. Akşam saatlerinde uzun zamandır görüşmediğin eski tanıdıklarınla karşılaşmalar yaşayabilirsin. Bugün Merkür Retrosu'nun bitmesiyle, ticari işlerinle ve ilerleyişinle ilgili çözümlenmeler yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün işin, kariyerin ve sorumlulukların senin için ön planda olacaktır. Gün genelinde finansal konularla, miras, nafaka konuları ile ilgili, sosyal ya da özel ilişkilerinle ilgili birtakım gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Akşam saatlerinde ise, geçmişe dönük konular gündeme gelebilir. Enerjinin de bir miktar düşük olması mümkün. Bugün Merkür Retrosu'nun bitmesiyle, seyahatle, eğitimle, hukuki konularla ya da ticari konularla ilgili işlerin daha rahat akacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün seyahat, eğitim, hukuki konular ve uzakta yaşayan tanıdıkların senin için ön planda olacaktır. Gün genelinde, eşinle, partnerinle ya da aile bireyleriyle ilişkilerinle ilgili yoğun gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Akşam saatlerinde ise, uzaktaki bazı tanıdıklarınla haberleşebilirsin. Bugün Merkür Retrosu'nun bitmesiyle, finansal konularla ve sağlık konularıyla ilgili işlerindeki tıkanıklıklar çözülmeye başlayacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün finansal konular ve yatırımlar, sağlık konuları senin için ön planda olacaktır. Gün genelinde sosyal ve özel ilişkilerinle ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin fakat yargılamamaya ve konuları abartmamaya dikkat etmende fayda var. Akşam saatlerinde ise, psikolojik ya da fiziksel sağlığınla ilgili bazı hassasiyetlerin olabilir. Bu gece rüyaların yoğun olacaktır. Bugün Merkür Retrosu'nun bitmesiyle, ikili ilişkilerinde, eşinle, partnerinle ilişkinde iletişimin daha rahat akacaktır. Sevgiyle kal.

burç-4

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Süleyman Soylu’nun avukatını Erdoğan kritik göreve atadı

Süleyman Soylu’nun avukatını Erdoğan kritik göreve atadı