Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Yeni ÇEDES projesi: Okulda Kur'an kursu sınıfı açıldı!

Yeni ÇEDES projesi: Okulda Kur'an kursu sınıfı açıldı!

Hamzalı Gölceğiz Cumhuriyet Ortaokulu'nda ÇEDES projesi kapsamında açılan Kuran kursu sınıfı dikkat çekiyor. Öğrencilerin rahlelerde oturduğu ve dini motiflerin yer aldığı sınıf, açılış töreni ile duyuruldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yeni ÇEDES projesi: Okulda Kur'an kursu sınıfı açıldı!
KAYNAK: Haber Merkezi

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesi çerçevesinde, Hamzalı Gölceğiz Cumhuriyet Ortaokulu'nda, 'din kültürü ve ahlak bilgisi dersliği' adı altında bir Kuran kursu sınıfının açıldığı belirlendi. Okulda açılan bu 'derslikte', birçok rahle konulduğu ve yerlerin halıflex ile kaplandığı gözlendi. Ayrıca, sıraların bulunmadığı bu 'derslikte', dini motiflere de yer verildiği tespit edildi. Öğrencilerin rahlelerin önünde oturduğu görüntüler ise ilçe milli eğitim müdürlüğünün sosyal medya hesabında paylaşıldı.

MEB Açılışta Yer Aldı

2 Mayıs'ta söz konusu 'derslik' için bir açılış töreni düzenlendi. Açılışa, Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar'ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ümit Aslan ve Elif Kırımlı da katıldı. Aynı zamanda açılış törenine ÇEDES İlçe Koordinatörü Sezgin Yaşar da iştirak etti.

Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü (MEM), açılışa ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımlar yaptı. Paylaşımda, öğrencilerin rahlelerde oturduğu fotoğraflar eşliğinde şu ifadelere yer verildi:

"Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Uzunlar, Şube müdürlerimiz Ümit Aslan ve Elif Kırımlı, Hamzalı Gölceğiz Cumhuriyet Okulu'nda din kültürü ve ahlak bilgisi dersliğinin açılışını ÇEDES projesi kapsamında gerçekleştirdi."

Okulun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise açılış törenine ilişkin şu ifadeler yer aldı:

"Tekkeköy Hamzalı Gölceğiz Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu'nda İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, Şube müdürlerimiz Ümit Aslan ve Elif Kırımlı, ÇEDES İlçe Koordinatörümüz Sezgin Yaşar ile okul idaresi ve öğretmenlerimizin katılımıyla din kültürü ve ahlak bilgisi dersliği açıldı. Dersliğimizin açılmasına vesile olanlara teşekkür ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyoruz."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Serik’te TIR Kazası: Sürücü İtfaiye Ekiplerince Kurtarıldı

Serik’te TIR Kazası: Sürücü İtfaiye Ekiplerince Kurtarıldı