Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Yaşlı bakım sigortası 5 yıl içinde Türkiye'de!

Yaşlı bakım sigortası 5 yıl içinde Türkiye'de!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yaşlı bakım sigortasının 5 yıl içinde Türkiye'de hayata geçirileceğini açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yaşlı bakım sigortası 5 yıl içinde Türkiye'de!

Süleyman Gezici

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bakan Işıkhan, İzmir programı kapsamında Vali Süleyman Elban'ı ziyaret etti. Ziyarette, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 5 yıllık seçim vaatleri içerisinde yer alan yaşlı bakım sigortasına ilişkin konuştu.

Işıkhan, yaşlı bakım sigortasının üzerinde aylarca çalıştıklarını belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanı'mızın 5 yıllık seçim vaatleri içerisinde yaşlı bakım sigortasının gündeme alınması söz konusu. Biz ürettik ve bizim Bakanlığımıza nasip oldu. İnşallah tüm vatandaşlarımıza yönelik çok önemli bir hizmeti olacak. Nüfusumuz yaşlanıyor. Yaşlandığı için bazı risklere karşı bu sigorta çok önemli. İnşallah onu da 5 yıllık zaman içerisinde hayata geçireceğiz" dedi.

Yaşlı bakım sigortası, yaşlı bireylerin, günlük yaşam aktivitelerini yerine getirememeleri veya ağır hastalık nedeniyle bakıma ihtiyaç duymaları durumunda, bu bakım hizmetlerini karşılamak için oluşturulan bir sigorta sistemidir.

Türkiye'de nüfusun hızla yaşlanması nedeniyle, yaşlı bakım sigortası, önemli bir ihtiyaç haline gelmiştir.

Bakan Işıkhan'ın açıklaması, yaşlı bakım sigortasının Türkiye'de hayata geçirilmesi için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Vergisiz cep telefonu Ekim ayında başlıyor!

Vergisiz cep telefonu Ekim ayında başlıyor!