Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Van gölünde 4,7 büyüklüğünde deprem oldu

Van gölünde 4,7 büyüklüğünde deprem oldu

AFAD'dan gelen son dakika açıklamasında Van'ın Tuşba ilçesinde 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Van gölünde 4,7 büyüklüğünde deprem oldu
MUHABİR: NİHAT SARAÇ

AFAD'ın internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Van Gölü çevresinde 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bu deprem 7 kilometre derinlikte kaydedildi.

Saha Taraması Başladı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından olumsuz bir durumun yaşanmadığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, "Van'da 4,7 büyüklüğünde meydana gelen depremde, başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamıştır. Şu ana kadar herhangi bir olumsuz durum bulunmamaktadır" açıklamasını yaptı.

Can ve mal kaybı yok

Van Valiliği ve AFAD İl Müdürlüğü de depremin ardından herhangi bir can veya mal kaybının olmadığını açıkladılar. Valilik sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Van Gölü merkezli 4,7 büyüklüğündeki depremde ilk belirlemelerimize göre herhangi bir can ve mal kaybı olmamıştır. Ekiplerimiz taramalarını sürdürüyor. Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun" ifadesini kullandı. AFAD İl Müdürlüğü ise "Depremin ardından saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız" açıklamasını yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalyasporlu Genç Atlet'ten Kulübünü Ziyareti

Antalyasporlu Genç Atlet'ten Kulübünü Ziyareti