Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Ünlü Astroloğa göre Ekrem İmamoğlu seçim mi kaybediyor?

Ünlü Astroloğa göre Ekrem İmamoğlu seçim mi kaybediyor?

Astrolog Nuray Sayarı, canlı yayında Ekrem İmamoğlu, Tunç Soyer ve Mansur Yavaş’ın burçlarını analiz ederek yerel seçim tahminini açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ünlü Astroloğa göre Ekrem İmamoğlu seçim mi kaybediyor?

NİHAT SARAÇ

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı, canlı yayında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın burçlarını analiz ederek yerel seçim tahminini açıkladı. İşte o tahminler.

CANLI YAYINDA YILDIZ HARİTASINA BAKTILAR

Fulya Öztürk’ün sunduğu Akıl Çemberi programının konuğu olan Astrolog Nuray Sayarı, canlı yayında Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ve Tunç Soyer'in yıldız haritalarını inceledikten sonra dikkat çeken bir açıklama yaptı. Canlı yayında Türkiye’nin ve 3 ismin yıldız haritasını yorumlayan Sayarı, mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere ilişkinde konuştu.

İSTANBUL'DA KAYBEDİYOR

İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın “İkizler” burcu olduğunu belirten Sayarı “Ekrem İmamoğlu, İkizler burcu. Bu seçimlerde kaybediyor ve bitiyor. Siyaseti hayatı devam ediyor ama eninde sonunda CHP’den ayrılacak. 2024’te İBB Başkanı değil artık. İstanbul’u AK Parti alıyor. Mansur Yavaş, Ankara’da devam edecek. Ankara’da CHP devam ediyor” dedi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da motosikletlere binlerce lira ceza yağdı!

Antalya'da motosikletlere binlerce lira ceza yağdı!