Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Ulualan’a çökmeye çalışan Bakanlar'a Özgür Özel’den sert cevap

Ulualan’a çökmeye çalışan Bakanlar'a Özgür Özel’den sert cevap

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Manavgat Ulualan Bölgesi'de yaptığı golf alanı planlamaları yargı engeline takılmıştı. Partisi’nin grup toplantısında Ulualan ile ilgili planlamaları tekrar revize ederek getireceklerini belirten Özgür Özel, “Manavgat’ın kanını emmeye niyetli misiniz?” diyerek Nuri Ersoy ve Çavuşoğlu’na yüklendi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ulualan’a çökmeye çalışan Bakanlar'a Özgür Özel’den sert cevap

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Ulualan’a yaptırılacak 3’ü konaklamalı, 1’i konaklamasız 4 adet golf sahasına karşı eyleme geçen Ulualan’ı Koruma Platformu, Manavgat Belediyesi, STK’lar ve halk Ulualan’ı canı pahasına savunmuş ve bakanlığın tüm planlarını bozmuştu. Yargıdan onay alamayan planlamaların revize edilerek tekrar uygulanmaya koncağının ileri sürülmesi üzerine kamuoyu tekrar ayağa kalkmıştı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in düzenlediği halk buluşmaları ile engellenen planlamalara kendisini siper eden halk ‘Ulualan Halkındır’ mesajını vermişti. Son olarak ise Ulualan hakkında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Mevlüt Çavuşoğlu ve Nuri Ersoy’un Ulualan’a çöktüğünü ileri sürdü.

Ulualan
 
MANAVGAT’IN KANINI EMMEYE NİYETLİ MİSİN?
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manavgat’ta Ulualan adlı bir bölgenin turizme açılması gerektiğini belirtti. Özel, bu bölgenin kış, sağlık ve spor turizmi için önemli olduğunu ve on binlerce kişiye ekmek kapısı olacağını ifade etti. Özel, bu bölgenin iki bakan arasında paylaşıldığını iddia etti. Bu duruma Manavgat halkının karşı çıktığını ve planın mahkemede iptal edildiğini belirtti. Ancak, planın tekrar düzenlendiğini ve bölgeye çökülmeye çalışıldığını söyledi. Mehmet Nuri Ersoy ve Mevlüt Çavuşoğlu’na yüklenen Özel, “Manavgat’ta Ulualan diye bir yer var. 3 bin 600 metrekare. Bunun Manavgat’ın kış turizmine, sağlık turizmine ve spor turizmine açılması lazım. On binlerce kişinin ekmek kapısı olacak. Burayı parsellemişler, 2 bakan arasında paylaşmış. Bütün Manavgat karşı çıkmış, plan mahkemede iptal olmuş. Şimdi planı tekrar kitabına uydurmuşlar, oraya çökmeye çalışıyorlar. Bunu sordum, Mehmet Nuri Ersoy susuyor. Mehmet Nuri Ersoy Bey, Sayın Bakan sen Ulualan’daki 3 bin 600 metrekareyi Mevlüt Çavuşoğlu ile birlikte hesap ve kitap içinde misin? Bunu CHP’liler, İYİ Partililer değil bunu AKP’liler, MHP’liler, sivil toplum örgütleri, meslek odaları söylüyor. Manavgat’ın kanını vampir gibi emmeye niyetli misin, bu işten vazgeçecek misin? Ona cevap ver” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Transfere odaklanacağız

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Transfere odaklanacağız