Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Tutuklanan Nihal Candan'ın 4 ay önce evlendiği ortaya çıktı! İşte o görüntüler...

Tutuklanan Nihal Candan'ın 4 ay önce evlendiği ortaya çıktı! İşte o görüntüler...

Suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşler geçtiğimiz gün tutuklanmıştı. Tutuklanan kardeşlerden Nihal Candan'ın 4 ay önce evlendiği ortaya çıktı. İşte o görüntüler...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tutuklanan Nihal Candan'ın 4 ay önce evlendiği ortaya çıktı! İşte o görüntüler...
KAYNAK: Haber Merkezi

Günlerdir konuşulan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gözler diğer fenomenlere çevrilmişti. Bunların arasında yer alan Bahar ve Nihal candan kardeşler "suç örgütüne üye olmaktan ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçundan tutuklanmıştı.

bahar candan 2

Meğer 4 Ay Önce Evlenmiş!

Show Haber'in ortaya çıkardığı bilgilere göre, Nihal Candan'ın 4 ay önce iş insanı Mehmet Faruk Çiçek ile yaptığı nikah, şimdiye kadar sır gibi saklanmış.

nihal candan 1

 İddiaya göre Nihal Candan 4 ay önce evlendi ama evliliğine dair tek bir paylaşım yapmadı.  28 Temmuz'da iş insanı Mehmet Faruk Çiçek ile evlenen Nihal Candan'ın nikah görüntüleri de ortaya çıktı.

nihal candan 2

Çiftin nikah şahidi ise Candan kardeşlerin anne ve babası oldu.

Mehmet Faruk Çiçek kimdir? 

Mehmet Faruk Çiçek, 1 Şubat 1986 tarihinde Şırnak'ın Cizre ilçesinde dünyaya gelmiştir. Ancak, büyüme sürecini Mersin'de geçirmiştir. Eğitim hayatına Mersin Toros Koleji ve Toros Üniversitesi'nde devam eden Çiçek, daha sonra ticaret hayatına atılmıştır.

2014 yılında Seyid Lojistik adını verdiği uluslararası nakliyat firmasını kurmuş ve aynı yıl içinde Daim Tobacco adlı nargile tütün fabrikasını hayata geçirmiştir. İstanbul ve Mersin'de birer ofisi bulunan Çiçek'in İstanbul garajında 50 adet TIR bulunmaktadır.

nihal candan 4

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mustafa Topaloğlu’nun ‘Uzaylı’ İtirafları

Mustafa Topaloğlu’nun ‘Uzaylı’ İtirafları