Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Tutuklanan Dilruba cezaevinden seslendi: 'Beni korkutamazlar'

Tutuklanan Dilruba cezaevinden seslendi: 'Beni korkutamazlar'

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, İzmir'deki bir sokak röportajı nedeniyle tutuklanan Dilruba Y.'yi Şakran Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda ziyaret etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tutuklanan Dilruba cezaevinden seslendi: 'Beni korkutamazlar'
KAYNAK: Haber Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, İzmir’de bir sokak röportajında kullandığı ifadeler nedeniyle "halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama" ve "cumhurbaşkanına hakaret" suçlamasıyla tutuklanan Dilruba Y.'yi Şakran Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda ziyaret etti. Özkan, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Dilruba Y.'nin güçlü bir özgürlük mücadelesi verdiğini ve kendisinin ifade özgürlüğünü savunmayı sürdüreceğini vurguladı.

Tutuklanan Dilruba cezaevinden seslendi: 'Beni korkutamazlar'

'Korkutamazlar'

Özkan, Dilruba Y.'nin ziyaret sırasında kendisine, 'Beni buraya koymakla daha da güçlendirdiler. Buradan çıktıktan sonra bu fikirlerimi savunmaya devam edeceğim çünkü benim kılavuzum Mustafa Kemal Atatürk. Ben kimseye hakaret etmedim. Hakaret kastıyla konuşmadım ama görüşlerimi açıkladım. Görüşlerimi açıklamaya devam edeceğim. Beni korkutamazlar, sindiremezler' şeklinde mesaj ilettiğini aktardı.

'Özgürlük Mücadelesine Devam Edecek'

Tuncay Özkan, açıklamalarında, Dilruba Y.'nin özgürlük mücadelesine devam edeceğini belirterek, 'Ancak bugün AK Parti’nin 23. kuruluş yıl dönümü. Çok yanlış bir yolda buraya kadar savruldular ve geldiler. Yasakları, özgürlükleri sınırlayarak bundan sonra gidecekleri bir yer kalmadı" ifadelerini kullandı. Özkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik eleştirilerde bulunarak, "Meydanlar, halkın coşkun bir sel gibi aktığı, Türkiye’nin kalbinin attığı yerlerdir. Oralardan korkmaya gerek yok. Halktan korkulmaz. Halkın sesini duyurmaya, halkı savunmaya, halkla beraber yürümeye devam edeceğiz' dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mardin'de otomobil ile traktör çarpıştı: 2 *lü 3 yaralı

Mardin'de otomobil ile traktör çarpıştı: 2 *lü 3 yaralı